Povezane vesti

(Video) SAD objavile još dramatičnih snimaka: Ruski lovac isekao američki špijunski avion blizu Krima, pogledajte kako je…

Kurir 01.02.2018
Ministarstvo odbrane Rusije tada je navelo da je iznad neutralnih voda Crnog mora uočen "nepoznati vazdušni cilj", koji se približavao granici vazdušnog prostora Rusije. Ruski avion se približio američkom na samo metar i po i preleteo je ispred… »

Ruski lovac oterao američki špijunski avion iznad Crnog mora

Dnevnik 01.02.2018
Ruski lovac Su-27 presreo je juče iznad Crnog mora američki špijunski avion EP-3, prišao mu na samo metar i po i proleteo ispod njega. Na taj način ga je upozorio da se nalazi u blizini ruskog vazdušnog prostora. Zvaničnici SAD su prokomentarisali… »

Ažurirajte mape i rešite fobije svojih pilota: Rusi brutalno objasnili Amerikancima kako stoje stvari na nebu iznad Crnog…

Pravda 01.02.2018
Ruska vojska preporučila je Amerikancima da opreme svoje posade ažuriranim mapama koje prikazuju ispravne granice ruskog vazdušnog prostora, kako bi izbegli bliske susrete iznad Crnog mora i ruskih pograničnih područja uopšte. Komentar ruskog… »

Rusi poručili Amerikancima: Samo priđite, tu smo za čas

Vesti online 01.02.2018
Ministarstvo odbrane Rusije posavetovalo je SAD da se suzdrže od sprovođenja letova u blizini ruskih granica ili da se dogovore o pravilima kako da se ti letovi izvode. Kako se navodi u saopštenju, ruska avijacija će nastaviti da osigurava bezbednost… »

Rusi poručili Amerikancima: Samo priđite, tu smo za čas

B92 01.02.2018
Moskva -- Ministarstvo odbrane Rusije "poručilo" SAD da se suzdrže od sprovođenja letova u blizini ruskih granica ili da se dogovore o pravilima kako da se letovi izvode. Kako se navodi u saopštenju, ruska avijacija cĚ�e nastaviti da osigurava… »

Vesti dana »