Povezane vesti

Spasao drugaricu pre nego što se udavio! Milanovi drugari otkrili jezive detalje

Spasao drugaricu pre nego što se udavio! Milanovi drugari otkrili jezive detalje

Kurir 02.02.2018
Sedamnaestogodišnji Milan Subošić, mladić koji je stradao kada je kolima upao u Dunav u beogradskom naselju Vinča uspeo je pre smrti da spase život svojoj drugarici Milici L. (17) koja je bila sa njim u automobilu. Tako pričaju Milanovi drugari… »
Bato moj mili, nemoj da ideš! Živ si, večno si živ: Sahranjen mladić koji se udavio u Vinči, plakalo nebo nad Bolečom

Bato moj mili, nemoj da ideš! Živ si, večno si živ: Sahranjen mladić koji se udavio u Vinči, plakalo nebo nad Bolečom

Kurir 02.02.2018
Srednjoškolac i fudbaler Milan Subošić (17) iz Boleča, koji se utopio kada je u automobilu sa najboljom drugaricom Milicom L. (17) sleteo u Dunav u Vinči, sahranjen je na groblju u Boleču. Milana je na večni počinak ispratilo više od hiljadu… »
Sahranjen mladić koji se utopio u Dunavu, sestra kroz suze pročitala dirljivo oproštajno pismo

Sahranjen mladić koji se utopio u Dunavu, sestra kroz suze pročitala dirljivo oproštajno pismo

Blic 02.02.2018
Nekoliko stotina ljudi okupilo se danas oko 14 sati na groblju u Boleču kako bi na večni počinak ispratili sedamnaestogodišnjeg Milana S. koji se u noći između srede i četvrtka udavio u automobilu koji je potonuo u Dunavu. Oko stotinu mahom mlađih… »
Tuga do neba na groblju u Boleču: Milana (17) na večni počinak ispratilo 1.000 ljudi, školski drugovi neutešni

Tuga do neba na groblju u Boleču: Milana (17) na večni počinak ispratilo 1.000 ljudi, školski drugovi neutešni

Kurir 02.02.2018
BEOGRAD - Tinejdžer Milan S. (17), koji je nastradao kada je automobil u kojem je bio sa drugaricom Milicom L. sleteo u Dunav u Vinči, danas je sahranjen na groblju u Boleču. Mladić je sahranjen oko 15 sati a na večni počinak ispratilo ga je više… »
Ispovest mladića koji je pomagao mladima! Mladić je vrištao da mu pomognem, ali auto je potonuo!

Ispovest mladića koji je pomagao mladima! Mladić je vrištao da mu pomognem, ali auto je potonuo!

Press 02.02.2018
Stravično: Marko iz Vinče uspeo je da izvuče Milicu L. (17) iz kola koja su s keja uletela u Dunav, ali njenom drugu Milanu Subošiću (17), mladom fudbaleru iz Boleča, nije bilo spasa. Milan Subošić (17), mladi fudbaler iz Boleča, utopio se kada… »
"Vikala je: Upomoć, unutra mi je drug" Potresna ispovest mladića koji je pokušao da spase tinejdžera iz potopljenog auta

"Vikala je: Upomoć, unutra mi je drug" Potresna ispovest mladića koji je pokušao da spase tinejdžera iz potopljenog auta

Blic 01.02.2018
Tinejdžer Milan S. (17) iz Boleča se udavio, dok je njegova drugarica i vršnjakinja Milica L. iz Leštana uspela da se izvuče iz "pola" koji je sinoć upao u ledeni Dunav, kod splava "Srbija" u Vinči. Prema saznanjima "Blica" tinejdžeri, oboje… »

Vesti dana »