Povezane vesti
Novosadski đaci će o pubertetu učiti i iz interaktivnog priručnika
NoviSad.com 02.02.2018
Novi Sad – Učenici osnovnih škola, starosti od osam do 11 godina, učiće o pubertetu iz interaktivnog priručnika koji je pripremio Institut za javno zdravlje Vojvodine (IZJZV). Zdravstveno-vaspitno sredstvo „Moje telo“, kao i prateći kurikulum radionica… »
Novosadski učenici će učiti o pubertetu i telu kroz interaktivni priručnik
Radio 021 02.02.2018
Institut za javno zdravlje Vojvodine pripremio je interaktivno zdravstveno-vaspitno sredstvo pod nazivom "Moje telo", namenjeno radu sa decom uzrasta od osam do 11 godina. Tema ovih interaktivnih radionica jesu promene koje se dešavaju u pubertetu… »
Vodič školarcima o promenama u pubertetu
Dnevnik 02.02.2018
Institut za javno zdravlje Vojvodine pripremio je interaktivno zdravstveno-vaspitno sredstvo pod nazivom „Moje telo“ namenjeno radu sa decom uzrasta od osam do 11 godina na temu promena koje se dešavaju u pubertetu. Sredstvo je osmišljeno u okviru… »
"MOJE TELO": Interaktivni priručnik o pubertetu za novosadske osnovce (FOTO)
Moj Novi Sad 02.02.2018
Institut za javno zdravlje Vojvodine pripremio je interaktivno zdravstveno-vaspitno sredstvo pod nazivom "Moje telo" namenjeno radu sa decom uzrasta od 8 do 11 godina na temu promena koje se dešavaju u pubertetu. Sredstvo je osmišljeno u okviru projekta… »
Vesti dana »
Rast cena nafte zbog tenzija između SAD i Irana i nove cene goriva u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana
MOL Grupa ostvarila dobit i potvrdila nameru kupovine NIS uprkos izazovima u snabdevanju i geopolitičkim tenzijama
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 23 povezane
Ostavka selektora, pobuna igrača, Vaterpolo savez Srbije: 'Političke igre'
BBC News pre 10 minutajoš 58 povezanih
Promenljivo i toplo vreme u Srbiji uz lokalne pljuskove i grmljavinu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih