Povezane vesti

Novosadski đaci će o pubertetu učiti i iz interaktivnog priručnika

Novosadski đaci će o pubertetu učiti i iz interaktivnog priručnika

NoviSad.com 02.02.2018
Novi Sad – Učenici osnovnih škola, starosti od osam do 11 godina, učiće o pubertetu iz interaktivnog priručnika koji je pripremio Institut za javno zdravlje Vojvodine (IZJZV). Zdravstveno-vaspitno sredstvo „Moje telo“, kao i prateći kurikulum… »
Novosadski učenici će učiti o pubertetu i telu kroz interaktivni priručnik

Novosadski učenici će učiti o pubertetu i telu kroz interaktivni priručnik

Radio 021 02.02.2018
Institut za javno zdravlje Vojvodine pripremio je interaktivno zdravstveno-vaspitno sredstvo pod nazivom "Moje telo", namenjeno radu sa decom uzrasta od osam do 11 godina. Tema ovih interaktivnih radionica jesu promene koje se dešavaju u pubertetu… »
Vodič školarcima o promenama u pubertetu

Vodič školarcima o promenama u pubertetu

Dnevnik 02.02.2018
Institut za javno zdravlje Vojvodine pripremio je interaktivno zdravstveno-vaspitno sredstvo pod nazivom „Moje telo“ namenjeno radu sa decom uzrasta od osam do 11 godina na temu promena koje se dešavaju u pubertetu. Sredstvo je osmišljeno u okviru… »
"MOJE TELO": Interaktivni priručnik o pubertetu za novosadske osnovce (FOTO)

"MOJE TELO": Interaktivni priručnik o pubertetu za novosadske osnovce (FOTO)

Moj Novi Sad 02.02.2018
Institut za javno zdravlje Vojvodine pripremio je interaktivno zdravstveno-vaspitno sredstvo pod nazivom "Moje telo" namenjeno radu sa decom uzrasta od 8 do 11 godina na temu promena koje se dešavaju u pubertetu. Sredstvo je osmišljeno u okviru projekta… »

Vesti dana »