Povezane vesti
Novosadski đaci će o pubertetu učiti i iz interaktivnog priručnika
NoviSad.com 02.02.2018
Novi Sad – Učenici osnovnih škola, starosti od osam do 11 godina, učiće o pubertetu iz interaktivnog priručnika koji je pripremio Institut za javno zdravlje Vojvodine (IZJZV). Zdravstveno-vaspitno sredstvo „Moje telo“, kao i prateći kurikulum… »
Novosadski učenici će učiti o pubertetu i telu kroz interaktivni priručnik
Radio 021 02.02.2018
Institut za javno zdravlje Vojvodine pripremio je interaktivno zdravstveno-vaspitno sredstvo pod nazivom "Moje telo", namenjeno radu sa decom uzrasta od osam do 11 godina. Tema ovih interaktivnih radionica jesu promene koje se dešavaju u pubertetu… »
Vodič školarcima o promenama u pubertetu
Dnevnik 02.02.2018
Institut za javno zdravlje Vojvodine pripremio je interaktivno zdravstveno-vaspitno sredstvo pod nazivom „Moje telo“ namenjeno radu sa decom uzrasta od osam do 11 godina na temu promena koje se dešavaju u pubertetu. Sredstvo je osmišljeno u okviru… »
"MOJE TELO": Interaktivni priručnik o pubertetu za novosadske osnovce (FOTO)
Moj Novi Sad 02.02.2018
Institut za javno zdravlje Vojvodine pripremio je interaktivno zdravstveno-vaspitno sredstvo pod nazivom "Moje telo" namenjeno radu sa decom uzrasta od 8 do 11 godina na temu promena koje se dešavaju u pubertetu. Sredstvo je osmišljeno u okviru projekta… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 8 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 7 minutajoš 54 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 56 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 56 minutajoš 35 povezanih