Povezane vesti
Trump objavio dokument s optužbama protiv FBI-ja
Al Jazeera 02.02.2018
Prema navodima republikanaca, bilo je propusta agenata FBI-ja u prvim etapama istrage o navodnim vezama između Trumpa i Rusije tokom predsjedničkih izbora. Američki predsjednik Donald Trump potvrdio je da je deklasificirao memorandum, koji su… »
Tramp odobrio obelodanjivanje poverljivog dokumenta, pa poručio: Sramota, mnogi bi trebalo da se stide
Večernje novosti 02.02.2018
Predsednik SAD Donald Tramp odobrio je danas obelodanjivanje poverljivog republikanskog dokumenta. Predsednik SAD Donald Tramp odobrio je danas obelodanjivanje poverljivog republikanskog dokumenta. U tom poverljivom memorandumu na četiri strane optužuje… »
Trump: FBI politizira istragu o ruskom miješanju u izbore
Al Jazeera 02.02.2018
Rukovodstvo i istražitelji FBI-a i Ministarstva pravde politiziraju istraživački proces u korist demokrata, tvrdi predsjednik SAD-a. Predsjednik SAD-a Donald Trump optužio je Federalni istražni biro i Ministarstvo pravde da politiziraju istragu o… »
Tramp: FBI politizuje istragu o ruskom mešanju u izbore
Press 02.02.2018
Predsednik SAD Donald Tramp optužio je FBI i Ministarstvo pravde SAD da politizuju istragu o mogućem mešanju Rusije u američke predsedničke izbore 2016. Foto:B92.net Tramp je rekao da su oni pristrasni, javlja Rojters. "Rukovodstvo i istražitelji… »
Tramp žestoko optužuje FBI i ministarstvo pravde: Ispolitizovali ste istražni proces u korist demokrata!
Kurir 02.02.2018
Američki predsednik je na Tviteru kritikovao zvaničnike rekavši da je njihova politička pristrasnost "nešto što bi do skoro bilo nezamislivo". The top Leadership and Investigators of the FBI and the Justice Department have politicized the sacred… »
Vesti dana »
Nikola Jokić dominirao i predvodio Denver do nove pobede: Golden Stejtu je dao 38 poena
Euronews pre 48 minutajoš 18 povezanih
Južna Koreja: Od vanrednog stanja do glasanja za opoziv predsednika
RTV pre 25 minutajoš 11 povezanih
Aktivista Dejan Bagarić uhapšen i sproveden u zatvor na Klisi
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 7 povezanih
Roditelji beba zakopanih u Hrvatskoj članovi sekte: "Hoda po selu u crnoj haljini, smrt dece smatraju Božjom voljom"
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih
Drecun: Kurtijeva optužba Srbije za eksploziju politička i medijska podvala
Telegraf pre 8 satijoš 7 povezanih