Povezane vesti
(FOTO) MILAN STANKOVIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Se.u o meni a treba da mi se dive!
Svet & Skandal 02.02.2018
Milan Stanković takođe je prihvatio izazov na društvenim mrežama i otkrio 5 stvari o sebi koje javnost nije znala. Jednom od njih zaista je šokirao. Naime, on je otkrio šta najviše mrzi, pa je na taj način odbrusio svim hejterima. “Najviše mrzim ljude… »
"Se*u o meni, a treba da mi se dive" Milan Stanković iskrenim priznanjem šokirao javnost
Blic 02.02.2018
Poznati pevač odlučio je da sa svima podeli nešto što je malo ko znao, a njegov stav iznenadio je mnoge, pa se na društvenim mrežama uveliko vodi polemika oko ovog njegovog postupka. Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" i predstavnik Srbije na Evroviziji… »
(Video) Đani uživo iz wc napravio haos: U boksericama prao zube, a ono što je potom rekao ženi Slađi je bruka!
Kurir 02.02.2018
Pevač Radiša Trajković Đani veoma je aktivan na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima deli i veoma privatne snimke. Budući da Đani mnogo nastupa po svetu, svojim fanovima se uključuje uživo. Tako je pustio lajv iz kupatila u jednom hotelu, razgovarao… »
Vesti dana »
Danas ujutro hladno i maglovito, tokom dana sunčano i toplije
Vesti online pre 43 minutajoš 20 povezanih
Vučić posle sastanka sa Makronom: Metro, superkompjuter i napredak ka EU
Serbian News Media pre 37 minutajoš 18 povezanih
Sveti Vrači – dan lekovitih molitvi i narodnih verovanja o zdravlju
InfoKG pre 57 minutajoš 14 povezanih
Kapiten: Da je Paunović bio selektor, Albanija se ne bi desila!
Sport klub pre 28 minutajoš 13 povezanih
Srbija se smrzava u zoru, a prži po podne! Pogledajte gde će biti čak 18 stepeni!
Alo pre 3 satajoš 10 povezanih