Povezane vesti
(FOTO) MILAN STANKOVIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Se.u o meni a treba da mi se dive!
Svet & Skandal 02.02.2018
Milan Stanković takođe je prihvatio izazov na društvenim mrežama i otkrio 5 stvari o sebi koje javnost nije znala. Jednom od njih zaista je šokirao. Naime, on je otkrio šta najviše mrzi, pa je na taj način odbrusio svim hejterima. “Najviše… »
"Se*u o meni, a treba da mi se dive" Milan Stanković iskrenim priznanjem šokirao javnost
Blic 02.02.2018
Poznati pevač odlučio je da sa svima podeli nešto što je malo ko znao, a njegov stav iznenadio je mnoge, pa se na društvenim mrežama uveliko vodi polemika oko ovog njegovog postupka. Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" i predstavnik Srbije na… »
(Video) Đani uživo iz wc napravio haos: U boksericama prao zube, a ono što je potom rekao ženi Slađi je bruka!
Kurir 02.02.2018
Pevač Radiša Trajković Đani veoma je aktivan na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima deli i veoma privatne snimke. Budući da Đani mnogo nastupa po svetu, svojim fanovima se uključuje uživo. Tako je pustio lajv iz kupatila u jednom hotelu… »
Vesti dana »
Uhapšen Goran Vesić: Bivši ministar priveden zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Kurir pre 1 satjoš 196 povezanih
(VIDEO) Kreni, stani, idemo ponovo: Kako je Alija Balijagić „glumio“ u svom privođenju
N1 Info pre 3 satajoš 103 povezane
Ko je i zašto uhapšen nakon nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu?
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 27 povezanih