Povezane vesti
Tramp posle objavljivanja tajnog memoranduma o FBI: Ovo je američka sramota! Dokument me oslobađa sumnje u istrazi, ali lov na…
Kurir 03.02.2018
Tramp je naveo da "nije bilo dosluha, niti opstrukcije i da je opstrukcija reč koja se sada koristi jer posle godinu dana istrage, šurovanje sa Rusima nije utvrđeno". "Ovo je američka sramota", napisao je Tramp na Tviteru. This memo totally vindicates… »
Nova politička kriza trese SAD
RTS 03.02.2018
U Sjedinjenim Američkim Državama podigla se bura nakon što su republikanski kongresmeni objavili memorandum, u kojem optužuju FBI i ministarstvo pravosuđa za prekoračenje ovlašćenja tokom istrage povezanosti nekih članova Trampovog izbornog tima sa… »
Tramp: Memorandum me oslobađa sumnje
Politika 03.02.2018
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp poručio je, posle objavljivanja memoranduma u kojem se tvrdi da su obaveštajne agencije, uključujući i FBI, zloupotrebile ovlašćenja u istrazi o vezama Trampovih saradnika i Rusije, da ga taj dokument „potpuno… »
Direktor FBI-a uz zaposlene nakon objavljivanja memoranduma
Al Jazeera 03.02.2018
Ja podržavam našu zajedničku riješenost da svoj posao obavljamo nezavisno i po propisima, naveo je Wray. Direktor FBI-ja Christopher Wray uputio je saopćenje zaposlenima u toj agenciji navodeći da stoji uz njih, nakon što je objavljen povjerljivi… »
Vesti dana »
Afrička kuga aktivna u sedam okruga u Srbiji, do sada uginulo 28.000 svinja
Sputnik pre 1 satjoš 26 povezanih
Vremenska prognoza: Tropske vrućine i najava olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 37 povezanih
Nekoliko sati nakon što je rekao „da“! Bivši košarkaš Zvezde Uroš Plavšić priveden zbog incidenta na VMA
Dnevnik pre 42 minutajoš 35 povezanih
Pretnje smrću ministru pravde i glavnom tužiocu na mreži Iks, policiji dat nalog da identifikuje i uhapsi autora
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 18 povezanih