Повезане вести

Трамп после објављивања тајног меморандума о ФБИ: Ово је америчка срамота! Документ ме ослобађа сумње у истрази, али лов на…

Трамп после објављивања тајног меморандума о ФБИ: Ово је америчка срамота! Документ ме ослобађа сумње у истрази, али лов на…

Курир 03.02.2018
Трамп је навео да "није било дослуха, нити опструкције и да је опструкција реч која се сада користи јер после годину дана истраге, шуровање са Русима није утврђено". "Ово је америчка срамота", написао је Трамп на Твитеру. Тхис… »
Нова политичка криза тресе САД

Нова политичка криза тресе САД

РТС 03.02.2018
У Сједињеним Америчким Државама подигла се бура након што су републикански конгресмени објавили меморандум, у којем оптужују ФБИ и министарство правосуђа за прекорачење овлашћења током истраге повезаности неких чланова… »
Трамп: Меморандум ме ослобађа сумње

Трамп: Меморандум ме ослобађа сумње

Политика 03.02.2018
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп поручио је, после објављивања меморандума у којем се тврди да су обавештајне агенције, укључујући и ФБИ, злоупотребиле овлашћења у истрази о везама Трампових сарадника и Русије, да… »
Директор ФБИ-а уз запослене након објављивања меморандума

Директор ФБИ-а уз запослене након објављивања меморандума

Ал Јазеера 03.02.2018
Ја подржавам нашу заједничку ријешеност да свој посао обављамо независно и по прописима, навео је Враи. Директор ФБИ-ја Цхристопхер Враи упутио је саопћење запосленима у тој агенцији наводећи да стоји уз њих, након што је… »

Вести дана »