Повезане вести
Две године у мрежи различитих савета
Политика 03.02.2018
Новак Ђоковић се одлучио за „малу лекарску интервенцију на лакту”. – „Недостајало ми је такмичење, морао сам да покушам у Аустралији”, поручио је навијачима. Последњих дана су кренуле гласине о различитим операцијама којима се… »
Ђоковић: Оперисао сам лакат, на путу сам опоравка
Радио 021 03.02.2018
Најбољи спрски тенисер Новак Ђоковић потврдио је гласине да је подвргнут медицинском захвату на лакту, истакавши да очекује потпун опоравак од повреде. Ђоковић је након елиминације у осмини финала Аустралијан опена најавио нову… »
Ђоковић оперисао лакат
Бета 03.02.2018
Најбољи српски тенисер Новак Дјоковић потврдио је данас да је оперисао лакат десне руке и додао да очекује потпуни опоравак од повреде. Он је на свом фејсбук налогу навео да је током претходне две године, колико има повреду… »
Новак ПОТВРДИО: ИМАО САМ ОПЕРАЦИЈУ!
Свет & Скандал 03.02.2018
Након што је један швајцарски таблоид јуче објавио да је наш прослављени тенисер Новак Дјоковић имао операцију лакта, огласио се и шампион и то на Инстаграму. ‘Дугујем вам вести о мом опоравку. Вучем ову повреду већ две године и… »
Ђоковић: Оперисао сам лакат, преда мном велики изазов
Дневник 03.02.2018
МОНТЕ КАРЛО: Најбољи спрски тенисер Новак Ђоковић потврдио је гласине да је подвргнут медицинском захвату на лакту, истакавши да очекује потпун опоравак од повреде. Ђоковић је након елиминације у осмини финала Аустралијан опена… »
Ђоковић: Оперисао сам лакат, на путу сам ка потпуном опоравку
Спутник 03.02.2018
Најбољи спрски тенисер Новак Ђоковић потврдио је гласине да је подвргнут медицинском захвату на лакту, истакавши да очекује потпун опоравак од повреде. Ђоковић је након елиминације у осмини финала Аустралијан опена најавио нову… »
Новак потврдио, оперисао лакат!
Спортске.нет 03.02.2018
Гласине су потврђене. Знате и сами колико је повреда лакта мучила нашег најбољег тенисера икада, Новака Ђоковића. Он је пропустио велики део претходне сезоне, а ове је играо само на Аустралијан опену где је поново имао проблема… »
Ђоковић потврдио: Имао сам малу интервенцију, надам се потпуном опоравку
Вечерње новости 03.02.2018
Недостаје ми такмичење, то је у мојој крви. Делује ми да је после интервенције боље и да сам на добром путу ка опоравку - каже Новак. Најбољи српски тенисер је потврдио да је био на операцији због проблема које има са лактом и… »
Новак Ђоковић: Вратићу се!
Мондо 03.02.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић потврдио је да је имао мањи захват на руци и поручио: "Недостаје ми такмичење, то је у мојој крви. Делује ми да је после интервенције боље и да сам на добром путу ка опоравку". Фото… »
Швајцарци открили, Новак потврдио: Да, оперисан сам!
Вести онлине 03.02.2018
Швајцарски "Блик" је донео ексклузивну вест да је Новак Ђоковић оперисао лакат. Најбољи спортиста Србије свих времена потврдио је ову информацију. - Драги моји, желео бих да поделим са вама новости о мом опоравку. Већ две године… »
Донео вести о повреди: Новак: Имао сам операцију лакта, сада ми следи пауза
Спортал блиц 03.02.2018
Повреда лакта Новака Ђоковића за многе је била мистерија претходних месеци. Наш тенисер није играо последњих шест месеци 2017. године, али му тај период није био довољан за потпуни опоравак. На Аустралијан опену се видело да… »
Вести дана »
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 3 сатајош 17 повезаних