Повезане вести

Богдан о Вориорсима: Све изгледа тако једноставно, а ми испаднемо глупи

Богдан о Вориорсима: Све изгледа тако једноставно, а ми испаднемо глупи

Вести онлине 03.02.2018
Богдан Богдановић је имао протекле ноћи прилику да игра против Голден Стејта, једног од најбољих тимова на свету. Наш репрезентативац је постигао 12 поена, али су Вориорси остварили убедљиву победу. - Како играју лако, како све… »
Није био задовољан: Богдановић: Играчи Голден Стејта те терају да изгледаш глупо на терену

Није био задовољан: Богдановић: Играчи Голден Стејта те терају да изгледаш глупо на терену

Спортал блиц 03.02.2018
Кошаркаши Сакрамента су изгубили од Голден Стејта са 104:119 у НБА лиги, а Богдан Богдановић је био изузетно самокритичан. Он је на крају имао 12 поена, али је био веома незадовољан игром у одбрани. - Баш смо пре меча, ми… »
Видео НБА: Богдановић двоцифрен у поразу од Вориорса, Адетокумбо бржи од сирене

Видео НБА: Богдановић двоцифрен у поразу од Вориорса, Адетокумбо бржи од сирене

Вечерње новости 03.02.2018
Срспки кошаркаш је погодио четири тројке из шест покушаја и меч завршио са 12 поена, шест асистенција и три скока. Дејвис рекордер франшизе. Актуелни шампион НБА лиге Голден Стејт победио је на гостовању Сакраменто српског… »
НБА: Богдан тројкашки расположен, али шампион однео победу из Сакрамента (видео)

НБА: Богдан тројкашки расположен, али шампион однео победу из Сакрамента (видео)

Хот спорт 03.02.2018
У ноћи између петка и суботе одиграно је девет утакмица у најјачој кошаркашкој лиги света, с од српских представника на паркет је изашао само Богдан Богдановић. Српски репрезентативац пружио је добру партију у поразу Сакрамента… »
ВИДЕО: Богдан сипао тројке, пораз Сакрамента од моћног Голден Стејта

ВИДЕО: Богдан сипао тројке, пораз Сакрамента од моћног Голден Стејта

Вести онлине 03.02.2018
Богдан Богдановић је пружио још једну добру партију, али су Сакраменто Кингси претрпели 35. пораз ове сезоне и налазе се на претпоследњем месту Западне конференције. Кингси су на свом терену изгубили од моћног Голден Стејт… »
Богдан видео шампиона: "Био сам лош у одбрани"

Богдан видео шампиона: "Био сам лош у одбрани"

Мондо 03.02.2018
"Некада вас терају да изгледате глупо на терену", поручио је Богдан Богдановић након пораза од шампиона. Кошаркаши Голден Стејта имали су 25 изгубљених лопти против Сакрамента, али им ни то није сметало да би уписали лаку победу… »
Окршај са шампионима: Богданове тројке и нестварне асистенције недовољне против Голден Стејта /видео/

Окршај са шампионима: Богданове тројке и нестварне асистенције недовољне против Голден Стејта /видео/

Спортал блиц 03.02.2018
Кошаркаши Сакрамента нису успели да приреде изненађење у ноћи између петка и суботе, пошто су на свом терену поражени од Голден Стејта са 104:119. Богдан Богдановић је пружио веома добру партију, пошто је на крају забележио… »

Вести дана »