Povezane vesti

Guteres: Na Kosovu nazadovanje u ključnim oblastima

Politika 03.02.2018
Šef UN naveo je ubistvo Olivera Ivanovića, izazvalo „šok i bes” u širem regionu. Njujork - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres je u redovnom izveštaju Savetu bezbednosti UN o Kosovu oštro kritikovao vlasti u Prištini… »

Izveštaj UN o Kosovu: Ubistvo Ivanovića – šok i gnev

B92 03.02.2018
Generalni sekretar UN Antonio Guteres ocenio je u redovnom izveštaju SB o situaciji na Kosovu da su vlasti u Prištini nazadovale u ključnim oblastima. On je kao jedan od najvažnijih događaju u 2018. naveo ubistvo lidera Građanske inicijative SDP… »

Priština na udaru: Žestoke kritike za Kosovo iz vrha UN

Vesti online 03.02.2018
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš je u redovnom izveštaju Savetu bezbednosti UN o Kosovu oštro kritikovao vlasti u Prištini, navodeći da su "nazadovali" procesi vezani za početak rada Specijalnog suda za zločine OVK, a kao… »

UN: Kosovo nazadovalo u svim ključnim oblastima!

Mondo 03.02.2018
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš ocenio je u redovnom izveštaju Savetu bezbednosti o situaciji na Kosovu da su vlasti u Prištini nazadovale u ključnim oblastima. Foto: TANJUG / STR / bb On je kao jedan od najvažnijih… »

Guteres: Kosovo nazadovalo u svim ključnim oblastima

Novi magazin 03.02.2018
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Guteres ocenio je u redovnom izveštaju Savetu bezbednosti o situaciji na Kosovu da su vlasti u Prištini nazadovale u ključnim oblastima i kao jedan od najvažnijih događaju u 2018. naveo ubistvo… »

Guteres: Nazadovanje u ključnim oblastima na Kosovu

Dnevnik 03.02.2018
NjUJORK: Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres je u redovnom izveštaju Savetu bezbednosti UN o Kosovu oštro kritikovao vlasti u Prištini, navodeći da su "nazadovali" procesi vezani za početak rada Specijalnog suda za zločine OVK i… »

Gutereš kritikovao prištinu u izveštaju SB UN: Traži brzo otkrivanje odgovornih za ubistvo Ivanovića

Kurir 03.02.2018
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš je u redovnom izveštaju Savetu bezbednosti UN o Kosovu oštro kritikovao vlasti u Prištini, navodeći da su "nazadovali" procesi vezani za početak rada Specijalnog suda za zločine OVK, a kao jedan… »

Guteres: Kosovo nazadovalo u svim ključnim oblastima

Radio 021 03.02.2018
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Guteres ocenio je u redovnom izveštaju Savetu bezbednosti o situaciji na Kosovu da su vlasti u Prištini nazadovale u ključnim oblastima i kao jedan od najvažnijih događaja u 2018. naveo ubistvo… »

Gutereš: Nazadovanje u ključnim oblastima na Kosovu

RTV 03.02.2018
NJUJORK - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš je u redovnom izveštaju Savetu bezbednosti UN o Kosovu oštro kritikovao vlasti u Prištini, navodeći da su "nazadovali" procesi vezani za početak rada Specijalnog suda za zločine OVK i… »

Šef UN o Kosovu: Vlasti nazadovale u slučaju suda za OVK, prognani se ne vraćaju, ubistvo Ivanovića hitno rešiti

Blic 03.02.2018
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš je u redovnom izveštaju Savetu bezbednosti UN o Kosovu oštro kritikovao vlasti u Prištini, navodeći da su "nazadovali" procesu vezanom za početak rada Specijalnog suda za zločine OVK, a kao… »

Guteres: Kosovo nazadovalo u svim ključnim oblastima

Beta 03.02.2018
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Guteres ocenio je u redovnom izveštaju Savetu bezbednosti o situaciji na Kosovu da su vlasti u Prištini nazadovale u ključnim oblastima i kao jedan od najvažnijih dogadjaju u 2018. naveo ubistvo… »

Šef UN: Brzo da se otkrije ubica Ivanovića; Vlasti u Prištini nazadovali proces za početak rada Specijalnog suda

Večernje novosti 03.02.2018
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres je u redovnom izveštaju Savetu bezbednosti UN o Kosovu oštro kritikovao vlasti u Prištini. Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres je u redovnom izveštaju Savetu bezbednosti UN o… »

Guteres: Nazadovanje u ključnim oblastima na Kosovu, najmanji broj povratnika od 2000.

RTS 03.02.2018
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres oštro je kritikovao vlasti u Prištini, navodeći da su "nazadovali" procesi vezani za početak rada Specijalnog suda za zločine OVK i demarkaciju sa Crnom Gorom. Guteres je, kao jedan od… »

Vesti dana »