Povezane vesti
SKANDAL! Tinska OBJAVILA MEJLOVE kojima dokazuje da ju je Sneki Dakić MOBINGOVALA! Pogledajte njihovu prepisku!
Svet & Skandal 03.02.2018
Glumica, balerina i voditeljka Jelena Tinska optužila je koleginicu Snežanu Dakić da ju je zlostavljala i sprovodila mobing nad njom dok joj je bila urednica na Ženskoj televiziji, posle čega joj je Dakićka odgovorila. Ali, ovog puta prepisku je… »
(Foto) rat se nastavlja! Procurio dakićkin mejl tinskoj: Ovako me je Snežana mobingovala! Evo šta mi je pisala, pročitajte…
Kurir 03.02.2018
"Strašno je da neko kalibra SD izjavi da bilo ko, a kamoli ja skreće pažnju na sebe kako ona reče "na snazi mog imena". Dalje omalovažava me time što izjavljuje da je moja slika o meni iskrivljena. No, to je zanemarljivo. Od takve osobe se samo to može i… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Postignut dogovor Srbije i MOL-a, ako odobre kupujemo dodatnih pet odsto NIS-a
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Izraelski ministar odbrane: Rat sa Iranom je daleko od kraja, spremni smo za napad velikom silom
Kurir pre 10 minutajoš 42 povezane
Ministarstvo prosvete o poseti đaka izložbi Ekspo 2027: "Škole će dobiti stručno uputstvo"; evo i kako izgleda školski kalendar za 2026/27. godinu
Blic pre 49 minutajoš 45 povezanih
Džanan Musa na ivici suza pričao o Edinu, a onda i šansama BiH na Mundijalu...
Sportske.net pre 29 minutajoš 93 povezane