Povezane vesti
Atletika, prvenstvo Srbije: Bekrić se vratio pobedom, najbolji i Kolašinac
Hot sport 03.02.2018
Emir Bekrić trijumfovao je na prvenstvu Srbije u dvorani u trci na 400 metara. Bekrić je do trijumfa došao istrčavši trku za 48,40 sekundi, nakon čega je priznao da nije ispunio sve što je želeo: – Nije ovo ono što sam očekivao, ali sam svakako… »
Trijumfalni povratak Emira Bekrića
Sportske.net 03.02.2018
Srpski atletičar Emir Bekrić vratio se danas na stazu nakon duge pauze pobedom, pošto je na prvenstvu Srbije u dvorani zauzeo prvo mesto u trci na 400 metara. Bekrić je u Atletskoj dvorani na Banjici trijumfovao s rezultatom 48,40 sekundi. "Nije ovo ono… »
Povratak Bekrića i Kolašinca
Večernje novosti 03.02.2018
Dvojica višestrukih osvajača medalja ponovo hvataju zalet za velika takmičenja. Nisam ispunio svoja očekivanja, ali sam zadovoljan - kaže Emir. Nije loše - priča Asmir. DVOJICA višestrukih osvajača medalja ponovo hvataju zalet za velika takmičenja. Emir… »
Vesti dana »
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 31 minutajoš 41 povezana
Skupština Srbije završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
N1 Info pre 4 satijoš 26 povezanih
Najveće interesovanje na Univerzitetu u Beogradu za Stomatološki, Farmaceutski, Medicinski, Ekonomski, FON
NIN pre 1 satjoš 33 povezane
Svaki drugi ili treći dan u 2025. godini prekoračena dozvoljena koncentracija PM čestica u Prokuplju, Leskovcu i Nišu
Južne vesti pre 3 satajoš 11 povezanih
Crnogorci pali zbog droge u Beogradu na vodi: Policija im pronašla kilogram kokaina (Foto)
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane