Povezane vesti
Pronađena Jelena (13) posle 3 dana, otac i dalje ne zna šta se desilo u tih 20 minuta do škole: Proslavila rođendan…
Telegraf 04.02.2018
Od kuće u kojoj živi do ulaza u školu, Jeleni je potrebno 20 minuta laganog hoda. Potraga za Jelenom Kurajić (13) iz Laćarka kod Sremske Mitrovice je okončana, kako je njen otac Milan potvrdio za Telegraf. Devojčica koja je nestala pre četiri… »
Pronađena devojčica (13) iz Sremske Mitrovice!
Srbija danas 04.02.2018
Informaciju potvrdio otac. Trinaestogodišnja Jelena Kurajić iz Laćarka kod Sremske Mitrovice, koja je nestala 1. februara, pronađena je pre par sati u Grockoj, potvrdio je njen otac Milan Budurinović. - Policija mi je javila, da je ona dobro i nije… »
Nestala devojčica iz Sremske Mitrovice pronađena u Grockoj
Radio 021 04.02.2018
Trinaestogodišnja Jelena Kurajić iz Laćarka kod Sremske Mitrovice, koja je nestala 1. februara, pronađena je pre par sati u Grockoj. Informaciju je za Novosti potvrdio njen otac Milan Budurinović. "Policija mi je javila da je ona dobro i nije… »
Sreća: Nađena devojčica iz Mitrovice
Mondo 04.02.2018
Trinaestogodišnja J.K. iz Laćarka kod Sremske Mitrovice u četvrtak krenula ujutru u osam u školu, nije bila na nastavi, a pronađena je pre par sati u Grockoj, potvrdio je za ''Novosti'' njen otac. Foto: Guliver/getty images, Thinkstock "Policija mi… »
Da li ste je videli? Potraga za devojčicom (13) iz Sremske Mitrovice
Blic 03.02.2018
Policija u Sremskoj Mitrovici intenzivno traga za Jelenom Kurajić (13) iz Laćarka, koja je nestala u četvrtak, 1. februara na putu do škole. Otac 13-godišnjakinje Milan, u večerašnjem razgovoru za " Novosti" kaže da je njegova ćerka u četvrtak u… »
Vesti dana »

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 46 minutajoš 42 povezane

Obradović: Žele da oteraju profesore sa fakulteta, a studente iz zemlje
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih

Kompanija koja proizvodi zvučni top LRAD negirala upotrebu u Beogradu: Od spekulacija do demantija
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih

Građani pokušavaju da uđu na sednicu Skupštine Pančeva, policija ih sprečava
Novi magazin pre 1 satjoš 14 povezanih

Letnje računanje vremena počinje 30. marta u 2 sata iza ponoći pomeranjem kazaljki za sat unapred
Beta pre 1 satjoš 21 povezana