Povezane vesti

Vreme danas: Oblačno i hladnije, sa kišom i snegom, najviša dnevna u NS oko 6°C

Vreme danas: Oblačno i hladnije, sa kišom i snegom, najviša dnevna u NS oko 6°C

Moj Novi Sad 04.02.2018
U Srbiji umereno do potpuno oblačno i hladnije, na planinama sa snegom, u nižim krajevima sa kišom i snegom. Na severu Srbije u jutarnjim satima ponegde sa snegom, a od sredine dana i sa periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, na istoku… »
Danas sneg i pad temperature: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana

Danas sneg i pad temperature: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana

Srbija danas 04.02.2018
Ujutro oko nula stepeni. U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i hladnije, na planinama sa snegom, u nižim krajevima sa kišom i snegom. Na severu Srbije u jutarnjim satima ponegde sa snegom, a od sredine dana i sa periodima sunčanog vremena… »
Današnja vremenska prognoza (4. februar 2018): Oblačno i hladno, sa kišom i snegom

Današnja vremenska prognoza (4. februar 2018): Oblačno i hladno, sa kišom i snegom

Telegraf 04.02.2018
Najviša dnevna temperatura biće od 5 do 10 stepeni. U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i hladnije, na planinama sa snegom, u nižim krajevima sa kišom i snegom. Najniža temperatura biće od 0 do 5 a najviša od 5 do 10 stepeni, saopstio je… »

Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju i upozorenje RHMZ

Vremenska prognoza za Srbiju i upozorenje RHMZ

Naslovi.ai pre 1 minutjoš 37 povezanih
Skupština Srbije usvojila rebalans republičkog budžeta za 2026. godinu

Skupština Srbije usvojila rebalans republičkog budžeta za 2026. godinu

Serbian News Media pre 10 minutajoš 24 povezane
Bujična poplava u Nepalu: Raste broj žrtava i nestalih

Bujična poplava u Nepalu: Raste broj žrtava i nestalih

BBC News pre 2 satajoš 24 povezane
Đoković: Prezirao sam svaki trenutak koji sam proveo na terenu

Đoković: Prezirao sam svaki trenutak koji sam proveo na terenu