Povezane vesti
Prvo hapšenje zbog Izabele
Vesti online 04.02.2018
Desio se pomak u istrazi smrti Srpkinje Izabele TodoroviĆ (21) iz mesta Turgau, u švajcarskom kantonu Argau, čije je telo pre nekoliko dana pronađeno uvijeno u zeleni tepih u jednom jarku pored šumskog puta, kod mesta Cecikon. Tužilaštvo kantona Turgau… »
Misteriozno ubistvo srpkinje u Švajcarskoj: "Majčinski instinkt mi je govorio da nešto nije u redu. Čekala sam, a vratili su…
Blic 03.02.2018
Majčinski instinkt mi je govorio da nešto nije u redu. Međutim, taj osećaj nisam htela da priznam nadajući se da će je policija dovesti kući. Ali vratili su mi je mrtvu... Ovako za "Blic" priča Violeta Todorović (42), majka Izabele Todorović (21) čije je… »
Vesti dana »

Protest zbog hapšenja u Nišu – studenti privedeni, pa pušteni posle više sati, šetnja do SNS-a uz brojne snage policije
Južne vesti pre 44 minutajoš 1 povezana

Kiša ugasila većinu požara u Podgorici! Vatrogasci ostaju u pripravnosti: Jedno žarište i dalje aktivno
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Noću ne može da se diše! U Beogradu se desio opasan fenomen, ovo su najkritičnije tačke gradu: Ovo nije dobro za zdravlje!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Američki državni sekretar marko Rubio: "Svi su se saglasili da je najbolji način da se okonča ovaj sukob potpuni mirovni sporazum"
Kurir pre 19 minutajoš 1 povezana