Povezane vesti
Prvo hapšenje zbog Izabele
Vesti online 04.02.2018
Desio se pomak u istrazi smrti Srpkinje Izabele TodoroviĆ (21) iz mesta Turgau, u švajcarskom kantonu Argau, čije je telo pre nekoliko dana pronađeno uvijeno u zeleni tepih u jednom jarku pored šumskog puta, kod mesta Cecikon. Tužilaštvo kantona Turgau… »
Misteriozno ubistvo srpkinje u Švajcarskoj: "Majčinski instinkt mi je govorio da nešto nije u redu. Čekala sam, a vratili su…
Blic 03.02.2018
Majčinski instinkt mi je govorio da nešto nije u redu. Međutim, taj osećaj nisam htela da priznam nadajući se da će je policija dovesti kući. Ali vratili su mi je mrtvu... Ovako za "Blic" priča Violeta Todorović (42), majka Izabele Todorović (21) čije je… »
Vesti dana »

Stalne članice Saveta bezbednosti UN različito o stanju na Kosovu, odnosima Beograda i Prištine i misiji UNMIK
Danas pre 2 satajoš 4 povezane

U Evropskom parlamentu debata o Srbiji: Raspravljali o padu nadstrešnice i protestima, Kos pozvala obe strane na mir
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Pljačkaše luvra ova greška može da košta 88 miliona: Izveli istorijsku pljačku usred bela dana, u svemu im pomagala osoba iz muzeja?!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Borko Stefanović za „Danas“ iz Strazbura nakon zastrašujućeg izveštaja o Srbiji u Evropskom parlamentu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana