Повезане вести

Није убијен већ...: Руски пилот се разнео гранатом у Сирији да не би пао у канџе џихадиста! (видео)

Није убијен већ...: Руски пилот се разнео гранатом у Сирији да не би пао у канџе џихадиста! (видео)

Правда 05.02.2018
Руски пилот чији је авион срушен у Сирији, ипак није убијен, већ се сам разнео гранатом, навело је руско министарство одбране. Како пише "Дејли мејл" пилот чије је име објављено, Роман Николајевич Филипов, снимљен је како… »
Биће проглашен за хероја: Руски пилот који се борио до смрти у Сирији биће постхумно одликован

Биће проглашен за хероја: Руски пилот који се борио до смрти у Сирији биће постхумно одликован

Курир 05.02.2018
Филипов се катапултирао недалеко од села Тел Дебес и до последњег тренутка борио се против екстремиста оружјем које је имао код себе, стоји у саопстењу руског министарства. Филипов је постхумно предложен за хероја Русије… »
(Видео) Руски пилот оборен у Сирији жив није хтео у руке џихадиста: Мајор Филипов је пре него што се разнео бомбом убио…

(Видео) Руски пилот оборен у Сирији жив није хтео у руке џихадиста: Мајор Филипов је пре него што се разнео бомбом убио…

Курир 05.02.2018
Мајор Филипов се пре него што се разнео бомбом, жестоко борио са терористима који су га опколили, испаливши читав шаржер из свог пиштоља. У тој потпуно неравноправној борби успео је да убије двојицу терориста. Схвативши да нема… »
Руски пилот се сам разнео бомбом! Видео

Руски пилот се сам разнео бомбом! Видео

Мондо 05.02.2018
Руски пилот чији су авион оборили џихадисти у Сирији након што се катапултирао сам се разнео ручном бомбом, саопштило је руско Минситарство одбране. На снимку забележене његове последње речи. Фото: ИоуТубе/Сцреенсхот/Идлиб… »
Руски пилот се разнео гранатом након тежег рањавања (видео)

Руски пилот се разнео гранатом након тежег рањавања (видео)

Дневник 05.02.2018
МОСКВА: Руски пилот Роман Филипов, чији су борбени авион "сухој 25" оборили припадници џихадистичке групе Тахрир ел-Шам изнад територије коју контролишу, разнео је себе гранатом након што су га екстремисти теже ранили и… »
Руски пилот се разнио гранатом након рањавања

Руски пилот се разнио гранатом након рањавања

Ал Јазеера 05.02.2018
Филипов се катапултирао и до посљедњег тренутка борио против припадника оружане групе, наводи се у саопћењу. Руски пилот Роман Филипов, чији су борбени авион Сухој 25 оборили припадници оружане групе Тахрир ал-Схам изнад… »
"Ово је за наше момке": Руски пилот се разнео гранатом у Сирији да не би пао у канже џихадиста (видео)

"Ово је за наше момке": Руски пилот се разнео гранатом у Сирији да не би пао у канже џихадиста (видео)

Блиц 05.02.2018
Руски пилот чији је авион срушен у Сирији, ипак није убијен, већ се сам разнео гранатом, навело је руско министарство одбране. Како пише "Дејли мејл" пилот чије је име данас објављено Роман Николајевич Филипов, снимљен је како… »
Овако гину хероји: Ово су последње речи руског пилота обореног у Сирији (фото/ видео)

Овако гину хероји: Ово су последње речи руског пилота обореног у Сирији (фото/ видео)

Правда 05.02.2018
Након што је објављен снимак драматичне борбе пилота обореног руског ловца Су-25 с терористима, сада је познато и које су му биле последње речи. На видео-снимку се виде наоружани терористи како се крећу према положају пилота… »
(Видео) Овако гину хероји: Откривене последње речи руског пилота обореног у Сирији

(Видео) Овако гину хероји: Откривене последње речи руског пилота обореног у Сирији

Курир 05.02.2018
На видео-снимку се виде наоружани терористи како се крец́у према положају пилота, да би се затим чуо глас мушкарца који виче на руском: "Ово је за момке!“. Затим се чује гласна експлозија, а изнад локације се уздигао облак дима… »

Вести дана »