Povezane vesti

Nije ubijen već...: Ruski pilot se razneo granatom u Siriji da ne bi pao u kandže džihadista! (video)

Nije ubijen već...: Ruski pilot se razneo granatom u Siriji da ne bi pao u kandže džihadista! (video)

Pravda 05.02.2018
Ruski pilot čiji je avion srušen u Siriji, ipak nije ubijen, već se sam razneo granatom, navelo je rusko ministarstvo odbrane. Kako piše "Dejli mejl" pilot čije je ime objavljeno, Roman Nikolajevič Filipov, snimljen je kako potpuno opkoljen… »
Biće proglašen za heroja: Ruski pilot koji se borio do smrti u Siriji biće posthumno odlikovan

Biće proglašen za heroja: Ruski pilot koji se borio do smrti u Siriji biće posthumno odlikovan

Kurir 05.02.2018
Filipov se katapultirao nedaleko od sela Tel Debes i do poslednjeg trenutka borio se protiv ekstremista oružjem koje je imao kod sebe, stoji u saopstenju ruskog ministarstva. Filipov je posthumno predložen za heroja Rusije, navelo je rusko Ministarstvo… »
(Video) Ruski pilot oboren u Siriji živ nije hteo u ruke džihadista: Major Filipov je pre nego što se razneo bombom ubio…

(Video) Ruski pilot oboren u Siriji živ nije hteo u ruke džihadista: Major Filipov je pre nego što se razneo bombom ubio…

Kurir 05.02.2018
Major Filipov se pre nego što se razneo bombom, žestoko borio sa teroristima koji su ga opkolili, ispalivši čitav šaržer iz svog pištolja. U toj potpuno neravnopravnoj borbi uspeo je da ubije dvojicu terorista. Shvativši da nema izlaza povikao je… »
Ruski pilot se sam razneo bombom! Video

Ruski pilot se sam razneo bombom! Video

Mondo 05.02.2018
Ruski pilot čiji su avion oborili džihadisti u Siriji nakon što se katapultirao sam se razneo ručnom bombom, saopštilo je rusko Minsitarstvo odbrane. Na snimku zabeležene njegove poslednje reči. Foto: YouTube/Screenshot/Idlib plus Nakon obaranja… »
Ruski pilot se razneo granatom nakon težeg ranjavanja (video)

Ruski pilot se razneo granatom nakon težeg ranjavanja (video)

Dnevnik 05.02.2018
MOSKVA: Ruski pilot Roman Filipov, čiji su borbeni avion "suhoj 25" oborili pripadnici džihadističke grupe Tahrir el-Šam iznad teritorije koju kontrolišu, razneo je sebe granatom nakon što su ga ekstremisti teže ranili i okružili, saopštilo je… »
Ruski pilot se raznio granatom nakon ranjavanja

Ruski pilot se raznio granatom nakon ranjavanja

Al Jazeera 05.02.2018
Filipov se katapultirao i do posljednjeg trenutka borio protiv pripadnika oružane grupe, navodi se u saopćenju. Ruski pilot Roman Filipov, čiji su borbeni avion Suhoj 25 oborili pripadnici oružane grupe Tahrir al-Sham iznad teritorije koju… »
"Ovo je za naše momke": Ruski pilot se razneo granatom u Siriji da ne bi pao u kanže džihadista (video)

"Ovo je za naše momke": Ruski pilot se razneo granatom u Siriji da ne bi pao u kanže džihadista (video)

Blic 05.02.2018
Ruski pilot čiji je avion srušen u Siriji, ipak nije ubijen, već se sam razneo granatom, navelo je rusko ministarstvo odbrane. Kako piše "Dejli mejl" pilot čije je ime danas objavljeno Roman Nikolajevič Filipov, snimljen je kako potpuno opkoljen… »
Ovako ginu heroji: Ovo su poslednje reči ruskog pilota oborenog u Siriji (foto/ video)

Ovako ginu heroji: Ovo su poslednje reči ruskog pilota oborenog u Siriji (foto/ video)

Pravda 05.02.2018
Nakon što je objavljen snimak dramatične borbe pilota oborenog ruskog lovca Su-25 s teroristima, sada je poznato i koje su mu bile poslednje reči. Na video-snimku se vide naoružani teroristi kako se kreću prema položaju pilota, da bi se zatim čuo… »
(Video) Ovako ginu heroji: Otkrivene poslednje reči ruskog pilota oborenog u Siriji

(Video) Ovako ginu heroji: Otkrivene poslednje reči ruskog pilota oborenog u Siriji

Kurir 05.02.2018
Na video-snimku se vide naoružani teroristi kako se kreću prema položaju pilota, da bi se zatim čuo glas muškarca koji viče na ruskom: "Ovo je za momke!“. Zatim se čuje glasna eksplozija, a iznad lokacije se uzdigao oblak dima. Nije jasno da li… »

Vesti dana »