Povezane vesti
(Video) Kijina drugarica više nije mogla da ćuti: Evo da li je Sloba tukao suprugu u braku i da li je stjuardesa imala seks sa…
Kurir 05.02.2018
Vanja, prijateljica Kije Kockar, rekla je da je Sloba Radovanović nije nikada udario Kiju dok su bili u braku, kao i da je sigurna da se ništa nije desili sa Filipom jer je stjuardesa iskrena osoba i ako je rekla da nije onda nije. "Ja znam da se tu… »
Bez dlake na jeziku: Kijina drugarica otkrila da li je Sloba tukao suprugu i navela šta se zaista krije iza kontroverznog…
Blic 05.02.2018
Vanja, prijateljica Kije Kockar, govorila je sinoć o svim temama koje interesuju one koji prate poznati rijaliti, a imala je da kaže mnogo toga interesantnog. - Ja znam da se tu ništa ne događa. Da je bilo nešto, ona bi rekla jer je ona iskrena. Ona je i… »
Vesti dana »

Srbija među zemljama sa najvišim carinama, ima li šanse da stopa bude smanjena
Bloomberg Adria pre 9 minutajoš 48 povezanih

Najmanje 28 mrtvih i više od 150 ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih

Od danas velika promena u srpskim prodavnicama: Ovi proizvodi će morati da imaju posebnu ambalažu i da budu izloženi odvojeno, moguće i novčane kazne
Kurir pre 18 minutajoš 19 povezanih

Nastavlja se super liga - derni kola je odložen! Crno-beli dočekuju Kragujevčane, Nišlije dolaze na Banovo brdo - biće uzbudljivo tokom vikenda!
Kurir pre 49 minutajoš 36 povezanih