Izlio se Lim u Prijepolju, najviše štete u Zalugu

Izlio se Lim u Prijepolju, najviše štete u Zalugu

RTS ponedeljak, 5. februar 2018.
RTS: Izlio se Lim u Prijepolju, najviše štete u Zalugu
Obilne padavine u severnoj Crnoj Gori podigle su nivo reke Lim, pa je na području opštine Prijepolje tokom proteklog vikenda došlo do izlivanja te reke.
Prema rečima predsednika opštine Dragoljuba Zindovića, najviše štete je u naselju Zalug. "Obišli smo teren, uglavnom je poplavljeno poljoprivredno zemljište i nekoliko objekata. Važno je da se Lim vratio u korito i da nema... »

Zbog topljenja snega i kiša poplavljeno 100 kuća u Sjenici

Press ponedeljak, 5. februar 2018.
Obilna kiša i naglo topljenje snega podigli su nivo reke Grabovice u Sjenici, a podzemne vode su prodrle u nekoliko podruma u centru grada.
Foto:B92.net Oko 100 domaćinstava u okolini nekadašnje fabrike "Vesna" i naselju Bukrš poplavljeno je, rekao je danas zamenik predsednika opštine Mikailo Kaličanin. Prema njegovim rečima, opštinske službe i Gorska služba... »

Poplavljeno 100 domaćinstava u Sjenici

Dnevnik ponedeljak, 5. februar 2018.
SJENICA: Obilna kiša i naglo topljenje snega podigli su nivo reke Grabovice u Sjenici, a podzemne vode su prodrle u nekoliko podruma u centru grada, dok je oko 100 domaćinstava u okolini nekadašnje fabrike “Vesna” i naselju Bukrš poplavljeno, rekao je danas zamenik predsednika opštine Mikailo Kaličanin.
Prema njegovim rečima, opštinske službe i Gorska služba spašavanja ispumpavaju vodu iz poplavljenih podruma i dvorišta, kao i iz kotlarnice Osnovne škole "12. decembar". Kaličanin je istakao da će opštinska komisija izaći na... »

U Sjenici poplavljeno 100 domaćinstava

Mondo ponedeljak, 5. februar 2018.
Obilna kiša i naglo topljenje snega podigli su nivo reke Grabovice u Sjenici, a podzemne vode su prodrle u nekoliko podruma u centru grada.
Foto: MONDO, Gordana Bojanić ilustracija Oko 100 domaćinstava u okolini nekadašnje fabrike "Vesna" i naselju Bukrš je poplavljeno, rekao je danas zamenik predsednika opštine Mikailo Kaličanin. Prema njegovim rečima, opštinske... »

Zbog topljenja snega i kiša poplavljeno 100 kuća u Sjenici

B92 ponedeljak, 5. februar 2018.
B92: Zbog topljenja snega i kiša poplavljeno 100 kuća u Sjenici
Sjenica -- Obilna kiša i naglo topljenje snega podigli su nivo reke Grabovice u Sjenici, a podzemne vode su prodrle u nekoliko podruma u centru grada.
Oko 100 domaćinstava u okolini nekadašnje fabrike "Vesna" i naselju Bukrš poplavljeno je, rekao je danas zamenik predsednika opštine Mikailo Kaličanin. Prema njegovim rečima, opštinske službe i Gorska služba spašavanja... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.