Povezane vesti

Jeraj "Lavlje Srce" - rak testisa 2:0

Jeraj "Lavlje Srce" - rak testisa 2:0

Sportske.net 05.02.2018
Fudbaler Atletik Bilbao je po drugi put izašao kao pobednk u borbi sa opakom bolešću. Jeraj Alvarez je svoju prvu bitku sa karcinomom testisa dobio 2016. godine, ali se bolest vratila, pa je usledila nova borba. Na sreću, 23-godišji defanzivac je… »
Pobedio je karcinom! Opet!

Pobedio je karcinom! Opet!

Mondo 05.02.2018
Kada je Barselona htela da ga otkupi dijagnostikovan mu je rak testisa. Bolest je pobedio! Foto: Guliver/Getty Images/Paolo Bruno/Stringer Fudbaler Atletik Bilbaa Jeraj Alvarez (23) drugi put je pobedio karcinom! U decembru 2016. godine, upravo kada ga je… »
Dao primer: Pobedio rak, pa zaigrao u Primeri

Dao primer: Pobedio rak, pa zaigrao u Primeri

Vesti online 05.02.2018
Atletik iz Bilbaa je u nedelju kao gost izgubio od Đirone u 22. kolu Primere, ali je ekipa dobila pobednika. Reč je o Jeraju Alvaresu kojem je u junu prošle godine otkriven rak testisa. On je pobedio ovu opaku bolest, a u nedelju se vratio na teren i… »
Dao primer svima: Španski fudbaler pobedio tumor i ponovo se našao na terenu

Dao primer svima: Španski fudbaler pobedio tumor i ponovo se našao na terenu

Sportal blic 05.02.2018
Fudbaleri Bilbaa jesu u 22. kolu Primere poraženi od Đirone u gostima sa 0:2, ali u svojim redovima imaju istinskog pobednika. To je Jeraj Alvarez, čovek koji je pobedio tumor testisa i ponovo je zaigrao u dresu tima sa "San Mamesa". Foto: Robin… »
Zablistao protiv madriđana: Lukić: Saigrači su mi rekli da sam novi Modrić, protiv Reala sam odigrao najbolji meč

Zablistao protiv madriđana: Lukić: Saigrači su mi rekli da sam novi Modrić, protiv Reala sam odigrao najbolji meč

Sportal blic 04.02.2018
Kada se posle dve ubedljive pobede nad Deportivom (7:1) i Valensijom (4:1) pomislilo da su fudbaleri Reala izašli iz krize, Madriđani su neočekivano remizirali sa Levanteom - 2:2. Velikom bodu u borbi za opstanak tima iz Valensije u Primeri značajno… »

Vesti dana »