Повезане вести

Јерај "Лавље Срце" - рак тестиса 2:0

Јерај "Лавље Срце" - рак тестиса 2:0

Спортске.нет 05.02.2018
Фудбалер Атлетик Билбао је по други пут изашао као победнк у борби са опаком болешћу. Јерај Алварез је своју прву битку са карциномом тестиса добио 2016. године, али се болест вратила, па је уследила нова борба. На срећу… »
Победио је карцином! Опет!

Победио је карцином! Опет!

Мондо 05.02.2018
Када је Барселона хтела да га откупи дијагностикован му је рак тестиса. Болест је победио! Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Паоло Бруно/Стрингер Фудбалер Атлетик Билбаа Јерај Алварез (23) други пут је победио карцином! У децембру 2016… »
Дао пример: Победио рак, па заиграо у Примери

Дао пример: Победио рак, па заиграо у Примери

Вести онлине 05.02.2018
Атлетик из Билбаа је у недељу као гост изгубио од Ђироне у 22. колу Примере, али је екипа добила победника. Реч је о Јерају Алваресу којем је у јуну прошле године откривен рак тестиса. Он је победио ову опаку болест, а у недељу… »
Дао пример свима: Шпански фудбалер победио тумор и поново се нашао на терену

Дао пример свима: Шпански фудбалер победио тумор и поново се нашао на терену

Спортал блиц 05.02.2018
Фудбалери Билбаа јесу у 22. колу Примере поражени од Ђироне у гостима са 0:2, али у својим редовима имају истинског победника. То је Јерај Алварез, човек који је победио тумор тестиса и поново је заиграо у дресу тима са "Сан… »
Заблистао против мадриђана: Лукић: Саиграчи су ми рекли да сам нови Модрић, против Реала сам одиграо најбољи меч

Заблистао против мадриђана: Лукић: Саиграчи су ми рекли да сам нови Модрић, против Реала сам одиграо најбољи меч

Спортал блиц 04.02.2018
Када се после две убедљиве победе над Депортивом (7:1) и Валенсијом (4:1) помислило да су фудбалери Реала изашли из кризе, Мадриђани су неочекивано ремизирали са Левантеом - 2:2. Великом боду у борби за опстанак тима из… »

Вести дана »