Povezane vesti
Karleuša u Dnevniku o krivičnoj prijavi: Moja ćerka je imala VELIKE PROBLEME zbog MMR vakcine, NEĆETE MI ODUZETI SLOBODU…
Svet & Skandal 05.02.2018
Grupa od 270 lekara iz cele Srbije na čelu sa doktorom Tomislavom Stevanovićem iz Zrenjanina i Vladimirom Cimermanom iz Beograda podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu krivičnu prijavu zbog izazivanja panike i nereda protiv 43 osobe koje su protiv… »
Karleuša: Zbog MMR vakcine kćerka mi je imala probleme; dokažite da je vakcina zdrava i ćutaću
Tračara 05.02.2018
Jelena Karleuša gostovala je u centralnim vestima televizija Prva, gde je odgovorila na optužbe da je ona kriva za epidemiju morbila. Pop diva je već neko vreme najglasniji protivnik MMR vakcina, zbog čega je grupa građana podnela krivičnu prijavu protiv… »
Vesti dana »
Hitno upozorenje EPS-a za građane: Šalju se lažni računi za struju na sumnjive mejlove
Nova pre 4 satijoš 23 povezane
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 184 povezane
Australijanci spremaju rudnik zlata u Srbiji: Na Rogozni procenjeno 288 tona, evo koliko bi vadili godišnje
Blic pre 7 satijoš 8 povezanih
Agencija: Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Šabačke novosti pre 2 satajoš 14 povezanih
Viz er pozdravio odluku vlasti u Srbiji: Odlaganje mera sačuvalo beogradsku bazu i tokom zime
Insajder pre 6 satijoš 26 povezanih