Povezane vesti
Karleuša u Dnevniku o krivičnoj prijavi: Moja ćerka je imala VELIKE PROBLEME zbog MMR vakcine, NEĆETE MI ODUZETI SLOBODU…
Svet & Skandal 05.02.2018
Grupa od 270 lekara iz cele Srbije na čelu sa doktorom Tomislavom Stevanovićem iz Zrenjanina i Vladimirom Cimermanom iz Beograda podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu krivičnu prijavu zbog izazivanja panike i nereda protiv 43 osobe koje su protiv… »
Karleuša: Zbog MMR vakcine kćerka mi je imala probleme; dokažite da je vakcina zdrava i ćutaću
Tračara 05.02.2018
Jelena Karleuša gostovala je u centralnim vestima televizija Prva, gde je odgovorila na optužbe da je ona kriva za epidemiju morbila. Pop diva je već neko vreme najglasniji protivnik MMR vakcina, zbog čega je grupa građana podnela krivičnu prijavu… »
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 20 minutajoš 36 povezanih

Studenti i građani okupljaju se ispred Skupštine grada u Novom Sadu: Žandarmerija noćas razbila blokadu, sednicu obezbeđuju jake policijske snage (foto)
Blic pre 20 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 55 minutajoš 17 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 20 minutajoš 8 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih