Povezane vesti
Stanišić: Devojka nožem ubijena u svlačionici stadiona
Dnevnik 06.02.2018
SOMBOR: Žitelje Stanišića, jednog od najvećih sela somborske opštine, zaprepastio je zločin koji se odigrao u ponedeljak uveče, kada je u prostorijama tamošnjeg fudbalskog kluba mladić Jovan V. (24), kako se sumnja, nožem usmrtio devojku iz Sombora… »
Stanišić: Devojka ubijena u svlačionici
Radio 021 06.02.2018
Dvadesetjednogodišnja B.M ubijena je u svlačionici seoskog stadiona u mestu Stanišić kod Sombora. Nju je pod za sada neutvrđenim okolnostima nožem napao i ubo u glavu 24-ogodišnji J.V. Devojka je preminula na licu mesta, a mladić je uhapšen. Motiv… »
Nožem iskasapio devojku, njegova majka kroz suze poručuje: Da mogu, sama bih mu presudila
Večernje novosti 06.02.2018
U svlačionici FK Stanišić kod Sombora Jovan Veršanski (24) na smrt izbo Bojanu Miletić (22). Oštricu zario šest puta u Bojanino telo. Stalno je govorio da će biti njegova, ili božja. DA mogu, ja bih ga ubila. Ja sam ga rodila, ja bih mu i presudila, a ne… »
Devojka ubijena na stadionu u Stanišiću kod Sombora
RTS 06.02.2018
Dvadesetjednogodišnja devojka B. M. sinoć je ubijena u svlačionici stadiona u Stanišiću u somborskoj opštini, potvrđeno je "Tanjugu" u policiji. Uhapšen osumnjičeni 24-godišnji mladić. Iz somborske policije navode da se intenzivno radi na utvrđivanju… »
Strava i užas u svlačionici nadomak Sombora: Devojku (21) nasmrt izbo nožem u glavu
Kurir 06.02.2018
SOMBOR - Bojana M. (21) ubijena je u ponedeljak nožem u svlačionici lokalnog kluba u mestu Stanišić kod Sombora. Policija je uhapsila J. V. (24) osumnjičenog za ubistvo. Nezvanično, on je Bojanu ubo nekoliko puta nožem u glavu. (Kurir.rs/J… »
Užas kod Sombora: Mladić u svlačionici kod stadiona nožem izbo devojku!
Blic 06.02.2018
Bojana M. (21) ubijena je u svlačionici lokalnog seoskog stadiona u mestu Stanišić kod Sombora. Nju je pod za sada neutvrđenim okolnostima nožem napao i zadao ubod u glavu Jovan V. (24), njen bivši dečko. Bojana je preminula na licu mesta. Policija je… »
Surovo ubistvo devojke kod Sombora!
Mondo 06.02.2018
U mestu Stanišić kod Sombora, u svlačionici lokalnog stadiona, ubijena je B. M. (21). Foto: MONDO/Goran Sivački Nju je, pod za sada neutvrđenim okolnostima, nožem napao i zadao ubod u glavu J. V.(24). B.M. je preminula na licu mesta, javljaju beogradski… »
Vesti dana »
uživo RAT U UKRAJINI Napad dronom na Odesu: Pogođena stambena zgrada, izbio požar, oborena 52 ruska drona
Euronews pre 42 minutajoš 22 povezane
Ko ima pravo na duplu dnevnicu ako radi na Dan primirja? Ova grupa građana dobro će se opariti, proverite sa svojim poslodavcem
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih