Повезане вести
Станишић: Девојка ножем убијена у свлачионици стадиона
Дневник 06.02.2018
СОМБОР: Житеље Станишића, једног од највећих села сомборске општине, запрепастио је злочин који се одиграо у понедељак увече, када је у просторијама тамошњег фудбалског клуба младић Јован В. (24), како се сумња, ножем усмртио… »
Станишић: Девојка убијена у свлачионици
Радио 021 06.02.2018
Двадесетједногодишња Б.М убијена је у свлачионици сеоског стадиона у месту Станишић код Сомбора. Њу је под за сада неутврђеним околностима ножем напао и убо у главу 24-огодишњи Ј.В. Девојка је преминула на лицу места, а младић… »
Ножем искасапио девојку, његова мајка кроз сузе поручује: Да могу, сама бих му пресудила
Вечерње новости 06.02.2018
У свлачионици ФК Станишић код Сомбора Јован Вершански (24) на смрт избо Бојану Милетић (22). Оштрицу зарио шест пута у Бојанино тело. Стално је говорио да ће бити његова, или божја. ДА могу, ја бих га убила. Ја сам га родила, ја… »
Девојка убијена на стадиону у Станишићу код Сомбора
РТС 06.02.2018
Двадесетједногодишња девојка Б. М. синоћ је убијена у свлачионици стадиона у Станишићу у сомборској општини, потврђено је "Тањугу" у полицији. Ухапшен осумњичени 24-годишњи младић. Из сомборске полиције наводе да се… »
Страва и ужас у свлачионици надомак Сомбора: Девојку (21) насмрт избо ножем у главу
Курир 06.02.2018
СОМБОР - Бојана М. (21) убијена је у понедељак ножем у свлачионици локалног клуба у месту Станишић код Сомбора. Полиција је ухапсила Ј. В. (24) осумњиченог за убиство. Незванично, он је Бојану убо неколико пута ножем у главу… »
Ужас код Сомбора: Младић у свлачионици код стадиона ножем избо девојку!
Блиц 06.02.2018
Бојана М. (21) убијена је у свлачионици локалног сеоског стадиона у месту Станишић код Сомбора. Њу је под за сада неутврђеним околностима ножем напао и задао убод у главу Јован В. (24), њен бивши дечко. Бојана је преминула на… »
Сурово убиство девојке код Сомбора!
Мондо 06.02.2018
У месту Станишић код Сомбора, у свлачионици локалног стадиона, убијена је Б. М. (21). Фото: МОНДО/Горан Сивачки Њу је, под за сада неутврђеним околностима, ножем напао и задао убод у главу Ј. В.(24). Б.М. је преминула на лицу… »
Вести дана »
"Ударна" група напредњака у нападу на тужилаштва: Тужиоци напустили седницу
Н1 Инфо пре 1 сатјош 33 повезане
У Новом Саду и Нишу одавањем поште страдалима обележено 13 месеци од пада надстрешнице
РТС пре 30 минутајош 47 повезаних
Вучић: Ушли смо у изборну годину, најкасније у року од годину дана имаћемо изборе
Југмедиа пре 6 сатијош 29 повезаних