Povezane vesti
Stanišić: Devojka nožem ubijena u svlačionici stadiona
Dnevnik 06.02.2018
SOMBOR: Žitelje Stanišića, jednog od najvećih sela somborske opštine, zaprepastio je zločin koji se odigrao u ponedeljak uveče, kada je u prostorijama tamošnjeg fudbalskog kluba mladić Jovan V. (24), kako se sumnja, nožem usmrtio devojku iz… »
Stanišić: Devojka ubijena u svlačionici
Radio 021 06.02.2018
Dvadesetjednogodišnja B.M ubijena je u svlačionici seoskog stadiona u mestu Stanišić kod Sombora. Nju je pod za sada neutvrđenim okolnostima nožem napao i ubo u glavu 24-ogodišnji J.V. Devojka je preminula na licu mesta, a mladić je uhapšen… »
Nožem iskasapio devojku, njegova majka kroz suze poručuje: Da mogu, sama bih mu presudila
Večernje novosti 06.02.2018
U svlačionici FK Stanišić kod Sombora Jovan Veršanski (24) na smrt izbo Bojanu Miletić (22). Oštricu zario šest puta u Bojanino telo. Stalno je govorio da će biti njegova, ili božja. DA mogu, ja bih ga ubila. Ja sam ga rodila, ja bih mu i… »
Devojka ubijena na stadionu u Stanišiću kod Sombora
RTS 06.02.2018
Dvadesetjednogodišnja devojka B. M. sinoć je ubijena u svlačionici stadiona u Stanišiću u somborskoj opštini, potvrđeno je "Tanjugu" u policiji. Uhapšen osumnjičeni 24-godišnji mladić. Iz somborske policije navode da se intenzivno radi na… »
Strava i užas u svlačionici nadomak Sombora: Devojku (21) nasmrt izbo nožem u glavu
Kurir 06.02.2018
SOMBOR - Bojana M. (21) ubijena je u ponedeljak nožem u svlačionici lokalnog kluba u mestu Stanišić kod Sombora. Policija je uhapsila J. V. (24) osumnjičenog za ubistvo. Nezvanično, on je Bojanu ubo nekoliko puta nožem u glavu. (Kurir.rs/J… »
Užas kod Sombora: Mladić u svlačionici kod stadiona nožem izbo devojku!
Blic 06.02.2018
Bojana M. (21) ubijena je u svlačionici lokalnog seoskog stadiona u mestu Stanišić kod Sombora. Nju je pod za sada neutvrđenim okolnostima nožem napao i zadao ubod u glavu Jovan V. (24), njen bivši dečko. Bojana je preminula na licu mesta. Policija… »
Surovo ubistvo devojke kod Sombora!
Mondo 06.02.2018
U mestu Stanišić kod Sombora, u svlačionici lokalnog stadiona, ubijena je B. M. (21). Foto: MONDO/Goran Sivački Nju je, pod za sada neutvrđenim okolnostima, nožem napao i zadao ubod u glavu J. V.(24). B.M. je preminula na licu mesta, javljaju… »
Vesti dana »
Ovo je poslednji snimak iz kontrolnog tornja pre pada putničkog aviona
Telegraf pre 42 minutajoš 10 povezanih
Tramp šale 30.000 ilegalnih migranata u zatvor? Pravi veliki centar u Gvantanamu
Telegraf pre 5 satijoš 3 povezane
Danas u Srbiji oblačno vreme, ponegde sa kratkotrajnom kišom
Radio sto plus pre 4 satijoš 1 povezana
Tramp potpisao prvi zakon u novom mandatu, veća ovlašćenja za pritvor migranata
RTV pre 12 minutajoš 1 povezana
Pomilovana dekanka u Nišu poručila Vučiću: Izmišlja proces, niti ima optužnice, niti ima suđenja, nisam krivično gonjena
Danas pre 8 satijoš 3 povezane