Повезане вести

Фед куп: Олга Даниловић предводи ‘орлице’ у Талину

Фед куп: Олга Даниловић предводи ‘орлице’ у Талину

Хот спорт 06.02.2018
Женска тениска репрезентација Србије играће од 7. до 10. фебруара у Талину у првом колу Фед купа прве групе Евро-афричке зоне. На турниру ће учествовати 14 екипа, а за Србју ће наступити 264. тенисерка света Дејана Радановић… »
Тенисерке Србије у Талину у Фед купу Евро-афричке зоне: Да изађемо на терен и да се боримо

Тенисерке Србије у Талину у Фед купу Евро-афричке зоне: Да изађемо на терен и да се боримо

Вечерње новости 06.02.2018
Ово ће бити огромно искуство за мене, волим да играм за Србију. Свиђа ми се подлога, одговара ми. Одлична је атмосфера у тиму, добар смо тим – каже Олга Даниловић. Женска тениска репрезентација Србије играће од 7. до 10. фебруара… »
После златних година, повратак у тужну реалност српског тениса

После златних година, повратак у тужну реалност српског тениса

Спортске.нет 06.02.2018
Ситуација постаје алармантна. Наиме, Србија која је својевремено играла у финалу Фед купа, у време док су боје наше земље браниле Ана Ивановић и Јелена Јанковић, данас не може да ''скрпи'' састав од четири играчице за… »
Фед куп тим ослабљен у дуелима евро-афричке зоне: Олга води Србију

Фед куп тим ослабљен у дуелима евро-афричке зоне: Олга води Србију

Вечерње новости 06.02.2018
После повреде Иване Јоровић, наша репрезентација остала је само са Дејаном Радановић (264. на листи), Олгом Даниловић (304) и Бојаном Маринковић (573). ФЕД Куп тим Србије спао је на три слова. Селектор Татјана Јечменица Јевтић… »
Туга: Црни дани српског тениса

Туга: Црни дани српског тениса

Мондо 06.02.2018
Женска тениска репрезентација Србије у крњем саставу отпутовала на меч првог кола И групе Фед купа Евро-афричке зоне. Фото: МН Пресс Татјана Јечменица Јевтић одредила је недавно тим који ће представљати Србију на почетку… »

Вести дана »