Povezane vesti

Video zabiberiće im čorbu: Gordana Džehverović - novi v. d. vođa ''Zadruge''

Video zabiberiće im čorbu: Gordana Džehverović - novi v. d. vođa ''Zadruge''

Večernje novosti 06.02.2018
Gordana Džehverović, majka pevačice Teodore Džehverović izabrana za v. d. vođu rijalitija ''Zadruga''. PAROVI u Zadruzi dobili su zadatak da 48 sati čuvaju kavez pun slatkiša, pa je ovonedeljni vođa Vladan Vojnović Vojke, koji je u vezi sa Sarom… »
VIDEO: Luna besna na Slobu, ovo nije smeo da joj kaže!

VIDEO: Luna besna na Slobu, ovo nije smeo da joj kaže!

Vesti online 06.02.2018
Parovi u Zadruzi su dobili specijalan zadatak od Velikog šefa. Naime, njih dvanaestoro će 48 sati morati da čuvaju kavez koji je pun hrane i svih namirnica koje će im sigurno pomoći da prežive ovu nedelju, s obzirom na to da su zbog prekršaja koje… »
"Prišao mi je iza zida, pobegla sam i povraćala": Luna Đogani šokirala kada je otkrila sve o prvom dečku i kako je…

"Prišao mi je iza zida, pobegla sam i povraćala": Luna Đogani šokirala kada je otkrila sve o prvom dečku i kako je…

Blic 06.02.2018
Tokom prethodne noći učesnici "Zadruge" su imali zadatak da čuvaju kavez sa namirnicama, a kako bi prekratili vreme Veliki šef im je poslao pismo u kojem napominje da mogu da pričaju o prvim ljubavima. Došao je red i da Luna ispriča detalje iz svog… »
Luna ispričala kako je izgubila nevinost, Sloba ostao bez teksta! (VIDEO)

Luna ispričala kako je izgubila nevinost, Sloba ostao bez teksta! (VIDEO)

Svet & Skandal 06.02.2018
Ljubavni parovi u Zadruzi prethodne noći dobili su zadatak koji je verovatno najteži do sada, ali je nagrada zato i najbolja do sada! Oni su dobili ogroman kavez pun namirnica, voća, slatkiša, a kako bi postao njihov, ljubavni parovi morajud a ga… »
Zadruga: Vojke je smenjen. Neće im biti dobro zbog novog vođe! (VIDEO)

Zadruga: Vojke je smenjen. Neće im biti dobro zbog novog vođe! (VIDEO)

Svet plus 06.02.2018
Vojke nije dugo zadržao funkciju vođe u rijalitiju "Zadruga", naime on je smenjen, a zadrugarima neće biti dobro zbog novog vođe. Veliki šef, je uputio poslednje saopštenje pred početak nove igre. U ovom pismu on je čini se učinio veliku uslugu… »

Vesti dana »