Povezane vesti
Mira Marković prvi put o tajnim bankarskim računima: Sloba, deca i ja celog života živeli smo od plate!
Pravda 06.02.2018
Mira Marković, udovica Slobodana Miloševića, otkrila je od čega su živeli nekada, kao i kako sada živi u Moskvi. Od najmoćnije žene u državi do života u egzilu - tako bi se ukratko mogao opisati životni i politički put Mire Marković, supruge… »
Mira Marković prvi put o tajnim bankarskim računima: Sloba, deca i ja celog života živeli smo od plate!
Kurir 06.02.2018
Od najmoćnije žene u državi do života u egzilu - tako bi se ukratko mogao opisati životni i politički put Mire Marković, supruge nekadašnjeg predsednika Srbije i Jugoslavije Slobodana Miloševića. Za vašu porodicu se govorilo da je profitirala… »
Životna ispovest Mire Marković: Slobodana i mene mrze oni koji su nam se najviše ulizivali
Press 06.02.2018
Ta mržnja, sada slobodno i konačno ispoljena, osveta je za snishodljivost na koju su sami sebe prinudili. Ta, sa zakašnjenjem od petnaest godina, obnarodovana tobožnja nesaglasnost nekadašnjih poltrona je osveta svrake što nije mogla da bude kondor… »
Vesti dana »

Ceca Ražnatović u prvom redu na koncertu Marije Šerifović: Progovorila o "Zvezdama Granda" nakon smrti Saše Popovića: "Pomerili smo dva snimanja" (Video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Novi poraz Crvene zvezde: Beograđani pali na četvrto mesto u ABA ligi
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Šakom udario dvojicu mladića: Uhapšen muškarac (28) zbog nasilja na skupu u Pionirskom parku
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Najnovije informacije o zdravstvenom stanju pape Franje Vatikan: Stabilno je ali je i dalje složeno!
Kurir pre 27 minutajoš 1 povezana