Povezane vesti
Predsednik Partizana otkrio da mu prete paljenjem
Vesti online 06.02.2018
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović gostujući na SOS kanalu otkrio je da je dobio pretnje posle preuzimanja vruće fotelje čelnog čoveka crno-belih. - Kada sam došao u klub bio sam svestan u kakvu priču ulazim, sa kakvim ću prvo problemima… »
Mijailović opet udario ‘packu’: Partizan neće varati kao Crvena zvezda! (video)
Hot sport 06.02.2018
Gostujući u emisiji ‘SOS koš’ kod Vladana Tegeltije, predsednik Partizana Ostoja Mijailović izneo je neke nove podatke u vezi dugovanja i generalnog poslovanja kluba koji vodi. – Kada sam došao u klub bio sam svestan u kakvu priču ulazim, sa… »
Mijailović o dugu Partizana, Vujoševiću, Lončaru
Mondo 06.02.2018
Predsednik Partizana gostovao je na SOS kanalu i govorio o mnogim aktuelnim temama - klupskom dugu, listi prioriteta u saniranju duga, bivšem treneru, budućem sportskom direktoru, UPPR-u. Ostoja Mijailović preuzeo je u oktobru KK Partizan, posle… »
Vesti dana »

Prvi protest u Medveđi, studenti iz Niša koji pešače stigli u Svilajnac (uživo)
Novi magazin pre 9 minutajoš 58 povezanih

Neka se posreći na Svetskom prvenstvu: Milica Gardašević pomešanih emocija posle četvrtog mesta na EP u Holandiji
Večernje novosti pre 51 minutajoš 50 povezanih

Mirotić ''ubrzano napreduje'', želi da igra protiv Zvezde! Mesina je na potezu!
Sportske.net pre 1 satjoš 42 povezane

Uživo raste broj stradalih u dobropolju Zelenski imenovao članove delegacije za razgovore sa SAD
Alo pre 46 minutajoš 33 povezane

Studenti koji žele da uče osvetlili Pionirski park i skandirali "Kosovo je srce Srbije"
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih