Povezane vesti
Dodik pobesneo: Takva arogancija nije dozvoljena nigde, pa ni kod nas
Vesti online 06.02.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je uloga svakog ambasadora da čuva čast i ugled zemlje koja ga je poslala u misiju, te da nema sumnje da je takva uloga i ambasadora SAD u BiH Morin Kormak, ali je "nemalo iznenađen činjenicom da… »
Dodik poručio ambasadorki SAD: Iznenađen sam enormnim lažima na moj račun
Večernje novosti 06.02.2018
Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da je Morin Komrak, ambasador moćne zemlje koja je dala nemerljiv doprinos na uspostavljanju mira u BiH, ali je dodao da je ne malo iznenađen da je iznela "enormne laži" ma njegov račun. Predsednik Republike… »
Dodik: Iznenađen sam enormnim lažima na moj račun
Blic 06.02.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je uloga svakog ambasadora da čuva čast i ugled zemlje koja ga je poslala u misiju, te da nema sumnje da je takva uloga i ambasadora SAD u BiH Morin Kormak, ali je "nemalo iznenađen činjenicom da… »
Dodik iznenađen “enormnim lažima” na njegov račun
RTS 06.02.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je rekao da je Morin Komrak, "ambasadorka moćne zemlje, dala nemerljiv doprinos na uspostavljanju mira u BiH, ali je ne malo iznenađen da je iznela enormne laži na njegov račun". Uloga svakog ambasadora je da… »
Vesti dana »

Ukrinform: Rusi dronovima napali Zaporoški okrug; Kremlj i Bela kuća danas objavljuju detalje razgovara u Rijadu
RTS pre 1 satjoš 16 povezanih

"Osetili smo dim, a zatim videli vatru kako kulja" novi detalji požara u Lazarevcu Uzrok je najverovatnije grejalica
Dnevnik pre 44 minutajoš 14 povezanih

Nezapamćen skandal u Beloj kući: Trampovi ljudi greškom ubacili novinara u poverljivu grupu za poruke – i otkrili mu detalje ratnih planova
Nova pre 57 minutajoš 11 povezanih

Palestinske medicinske službe: U izraelskim napadima na Gazu tokom noći 23 ubijenih, među njima i deca
Insajder pre 1 satjoš 10 povezanih