Povezane vesti
Brnabić: Napadi su neprihvatljivi i neprimereni
Beta video 06.02.2018
BEOGRAD - ``Meni je jednako da li je napad na UNS ili NUNS, takvi napadi su neprihvatljivi i neprimereni. Jednako je strašno ako neko napadne novinarku Pinka ili verbalno novinara N1, nedopustivo je i jedno i drugo``, kazala je premijerka Srbije Ana… »
Brnabić: Nisam čula za pojavu plakata protiv NUNS-a
Slobodna Evropa 06.02.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je u utorak da nije čula za pojavu plakata na kojima je Nezavisno udruženje novinara (NUNS) predstavljeno kao "udruženje neprijatelja Srbije" ali je i dodala da su napadi na novinare bilo kog udruženja i… »
Brnabić: Ne znam za plakate protiv NUNS-a, osuđujem napade
N1 Info 06.02.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da nije čula za pojavu plakata na kojima je Nezavisno udruženje novinara predstavljeno kao "udruženje neprijatelja Srbije", ali je i dodala da su napadi na novinare bilo kog udruženja i medija… »
Vesti dana »
„Kada prestane da radi Rafinerija nafte u Pančevu do 4.000 ljudi ostaje bez posla, a u NIS-u 12.000“: Poslanici o problemima u vezi sa NIS-om
Pravda pre 39 minutajoš 43 povezane
NUNS: Policija i dalje štiti napadače, a legitimiše novinare – hitno istražiti napade na novinare u Negotinu
In medija pre 4 satijoš 16 povezanih
VJT o sednici skupštinskog Odbora: Do sada najteži oblik neprimerenog uticaja na Tužilaštvo
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
13 meseci od tragedije: Građani Novog Sada napravili srce od lampiona za 16 stradalih
Moj Novi Sad pre 29 minutajoš 40 povezanih
Deset meseci pregovora o Naftnoj industriji Srbije: Još bez konačnog rešenja
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 29 povezanih