Povezane vesti
Makedoniji prihvatljivo da doda geografsku odrednicu imenu
Slobodna Evropa 06.02.2018
Spremni smo prihvatiti geografsku odrednicu za ime, rekao je makedonski premijer Zoran Zaev večeras na press konferenciji u vladi u Skoplju. No, u ime uspjeha pregovaračkog procesa s Grčkom u sporu oko imena, on nije želio više komentarisati i… »
Zaev otkrio na šta je Makedonija spremna u sporu u vezi sa imenom
Sputnik 06.02.2018
Makedonija je spremna da doda geografsku odrednicu svom imenu kako bi pomogla u rešavanju spora sa Grčkom, izjavio je makedonski premijer Zoran Zaev. „Želeo bih da pregovori sa Grčkom uspeju. Mi smo spremni da dodamo geografsku odrednicu nazivu“… »
Makedonija je spremna da prihvati geografsku odrednicu u imenu
Press 06.02.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas da je Makedonija spremna da prihvati geografsku odrednicu u imenu države. Foto:Beta Zaev je rekao da je Vlada Makedonije danas odlučila da autoput od severne do južne granice "Aleksandar Makedonski"… »
Zaev: Makedonija spremna da doda geografsku odrednicu imenu
RTS 06.02.2018
Makedonija je spremna da doda geografsku odrednicu svom imenu kako bi pomogla prilikom rešavanja spora sa Grčkom, izjavio je makedonski premijer Zoran Zaev. "Želeo bih da pregovori sa Grčkom uspeju... Mi smo spremni da dodamo geografsku odrednicu… »
Zaev: Makedonija spremna da doda geografsku odrednicu imenu
Politika 06.02.2018
SKOPLjE – Makedonija je spremna da doda geografsku odrednicu svom imenu kako bi pomogla rešenje spora sa Grčkom, izjavio je danas makedonski premijer Zoran Zaev. „Želeo bih da pregovori sa Grčkom uspeju...Mi smo spremni da dodamo geografsku… »
Skopski aerodrom "Aleksandar Veliki" promenio ime!
Mondo 06.02.2018
Makedonska Vlada odlučila je da skopski aerodrom koji se do sada zvao "Aleksandar Veliki" preimenuje u Međunarodni aerodrom Skoplje (Skopje International Airport). Foto: MONDO ilustracija Vlada je na današnjoj sednici donela zvaničnu odluku i da… »
Zaev: Makedonija je spremna da prihvati geografsku odrednicu u imenu, menjaju se i nazivi aerodroma i auto-puta
Kurir 06.02.2018
Zaev je rekao da je Vlada Makedonije danas odlučila da autoput od severne do južne granice "Aleksandar Makedonski" promeni ime u "Prijateljstvo", kao i da skopski aerodrom promeni dosadašnje ime "Aleksandar Veliki" u "Skoplje". "Mi smo spremni za… »
Vlada odlučila - nema više autoputa Aleksandar Makedonski
N1 Info 06.02.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da je Makedonija spremna da prihvati geografsku odrednicu u imenu države. Zaev je rekao da je Vlada Makedonije odlučila da autoput od severne do južne granice, "Aleksandar Makedonski", promeni ime u… »
Vesti dana »
Netanjahu: Sporazum stupa na snagu u nedelju; Izrael objavio spisak 735 palestinskih zatvorenika
RTS pre 1 minutjoš 17 povezanih
Poznato kad igraju Đoković i Danilovićeva: Novak uz prvu kafu, Olga za ranoranioce
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
Arhiv javnih skupova objavio koliko je ljudi sinoć bilo na protestu ispred RTS-a
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih
Patrijarh Porfirije u Kliničkom centru posetio povređenu studentkinju Sonju Ponjavić
RTV pre 6 minutajoš 9 povezanih