Povezane vesti

Marija Šerifović savršeno otpevala pesmu Nade Topčagić! (VIDEO)

Marija Šerifović savršeno otpevala pesmu Nade Topčagić! (VIDEO)

Svet plus 07.02.2018
Marija Šerifović je kao što svi znamo pevačica zabavne muzike ali ovoga puta je savršeno otpevala pesmu Nade Topčagić. Pevačica Marija Šerifović u poslednje vreme, često ume da iznenadi video snimcima u kojima peva pesme svojih kolega… »
Požuri, ljubavi, u moj zagrljaj: Zapevala je Marija Šerifović, a svi se pitaju kome... Naježićete se od glasčine!

Požuri, ljubavi, u moj zagrljaj: Zapevala je Marija Šerifović, a svi se pitaju kome... Naježićete se od glasčine!

Kurir 07.02.2018
Marija Šerifović objavila je na Instagramu video na kojem peva folk pesmu i oduševila svoje fanove. Naime, otpevala je pesmu "Požuri ljubavi" Nade Topčagić. Stihove poput "požuri ljubavi u moj zagrljaj", Marija je pevala sa širokim osmehom na… »
"Požuri ljubavi u moj zagrljaj": Kome li je ovu pesmu uz širok osmeh posvetila Marija Šerifović?

"Požuri ljubavi u moj zagrljaj": Kome li je ovu pesmu uz širok osmeh posvetila Marija Šerifović?

Blic 07.02.2018
Marija Šerifović važi za jedan od najboljih vokala na Balkanu. Ne peva često folk pesme, ali kada zapeva, ona razvali. To je uradila i ovaj put kada je odlučila da numeru Nade Topčagić "Požuri ljubavi" (1996.), otpeva i objavi na Instagramu… »

Vesti dana »