Povezane vesti

Psihopato, bolesna si! Luna posle nove drame sa Miljanom ucenila produkciju - ili ona, ili ja! (VIDEO)

Psihopato, bolesna si! Luna posle nove drame sa Miljanom ucenila produkciju - ili ona, ili ja! (VIDEO)

Telegraf 07.02.2018
- Ili ostajem ja ili ti! Je l' ti jasno to? Bolesnice jedna bolesna! Psihopato jedna - rekla je Luna. Nakon svađa sa Lunom i Slobom Miljana Kulić je i danas nastavila sa provokacijama, pa je uzela njihov jogurt, a onda je nastala rasprava. Od ku*ve i… »
Pijana Marija Ana polila vodom Macu Diskreciju, a onda se umalo potukla sa trudnom Miljanom! (video)

Pijana Marija Ana polila vodom Macu Diskreciju, a onda se umalo potukla sa trudnom Miljanom! (video)

Telegraf 07.02.2018
Marija Ana nije obraćala pažnju na to što je Kulićeva trudna, pa ju je žestoko napala. Zadrugari su prošle noći bili jako raspoloženi i aktivni zbog žurke koju su imali, ali ni ovo, kao ni svako prethodno veselje u Zadruzi, nisu mogli da prođu… »
Od ku*ve i narkomana ne može ni dete da bude normalno! Miljana nikad gore izvređala Lunu, umešao se i Sloba, pa nastao…

Od ku*ve i narkomana ne može ni dete da bude normalno! Miljana nikad gore izvređala Lunu, umešao se i Sloba, pa nastao…

Telegraf 07.02.2018
- Ovo nisu "Parovi" devojko, idi tamo da budeš bolesna! Ovo je najgledanija televizija, ovo ti nije "Hepi" i "Parovi" - rekla je Luna Miljani. Nakon svađe sa Slobom Radanovićem, Miljana Kulić je došla do spavaće sobe i nastavila svađu sa Lunom… »
Drama na kapiji! Luna i Sloba posle haosa sa Miljanom spakovali sve stvari, hteli da napuste Zadrugu! (VIDEO)

Drama na kapiji! Luna i Sloba posle haosa sa Miljanom spakovali sve stvari, hteli da napuste Zadrugu! (VIDEO)

Telegraf 07.02.2018
- Ako neko od mojih drugara gleda ovo neka dođe po nas večeras na kapiju u Šimanovce, slobodno! Ne mogu da me ne puste, ja ću da platim kaznu - rekao je Sloba. Nakon žestoke svađe sa Miljanon Kulić Luna Đogani i Sloba Radanović su rešili da… »
Gde najtežu temu na početku... Rada Manojlović ispričala šta zaista misli o Luni, a jednu stvar je posebno zamerila Slobi…

Gde najtežu temu na početku... Rada Manojlović ispričala šta zaista misli o Luni, a jednu stvar je posebno zamerila Slobi…

Telegraf 07.02.2018
Ognjen Amidžić je želeo da sazna Radino mišljenje o Đoganijevo, a pevačica je pristala da progovori. Rada Manojlović je u emisiji "Amidži šou" govorila o Slobi i Luni. Voditelj Ognjen Amidžić interesovao se šta pevačica misli sada o… »

Vesti dana »