Povezane vesti
Šešelj: Mi bismo ukinuli finansiranje svih tih nevladinih organizacija koje deluju protiv Srbije
Beta video 07.02.2018
BEOGRAD - „Drugo, mi bismo ukinuli finansiranje svih tih nevladinih organizacija koje deluju protiv Srbije i srpskog naroda i ukinuli bismo finansiranje medija koji su u antisrpskoj funkciji. Mediji treba da idu na tržište, a da se finansira samo ono… »
Šešelj za Beograđane: Ukinuti pare NVO i medijima
Mondo 07.02.2018
Nosilаc liste Srpske rаdikаlne strаnke (SRS) Vojislаv Šešelj i "kаndidаt zа grаdonаčelnikа" Beograda Miljаn Dаmjаnović danas su na Kаlemegdаnu grаđanima predstаvili svoj progrаm kojim se mogu obezbediti sredstvа zа kulturu. Foto… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 2 satajoš 21 povezana

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 15 minutajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 21 minutajoš 42 povezane