Inspektor uhapšen zbog mita od 150 evra

Inspektor uhapšen zbog mita od 150 evra

B92 sreda, 7. februar 2018.
B92: Inspektor uhapšen zbog mita od 150 evra
Beograd -- Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je uhapšen D.M (39) iz Ćuprije, radnik Odeljenja za inspekcijski nadzor.
Kako navode, D. M. je osumnjičen da je primio mito od 150 evra. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Pripadnici MUP u Jagodini uhapsili su D.M... »

Uhapšen inspektor osumnjičen za mito od 150 evra

Radio 021 sreda, 7. februar 2018.
Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen D.M (39) iz Ćuprije, radnik Odelenja za inspekcijski nadzor, osumnjičen da je primio mito od 150 evra.
D.M je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Pripadnici MUP u Jagodini uhapsili su D.M "po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Paraćinu, zbog postojanja osnovane... »

Uhapšen inspektor u Ćupriji, osumnjičen za primanje mita

RTS sreda, 7. februar 2018.
RTS: Uhapšen inspektor u Ćupriji, osumnjičen za primanje mita
Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je uhapšen D. M. (39) iz Ćuprije, radnik Odeljenja za inspekcijski nadzor, osumnjičen da je primio mito od 150 evra.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Pripadnici MUP-a u Jagodini uhapsili su D. M. "po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Paraćinu zbog... »

Uhapšen građevinski inspektor u Jagodini: Dobio 150 evra da bi sredio jednu građevinsku dozvolu

Kurir sreda, 7. februar 2018.
Jagodinska policija je uhapsila D. M. (39) iz Ćuprije zbog sumnje da je primao mito kako bi uticao na Odeljenje za urbanizam da mu se izda građevinska dozvola za rekonstrukciju, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini. Kako se navodi, D. M. je bio zaposlen u Odeljenju za inspekcijski nadzor... »

Uhapšen inspektor, sumnjičen za mito od 150 evra

Dnevnik sreda, 7. februar 2018.
ĆUPRIJA, JAGODINA: Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je uhapšen D.M (39) iz Ćuprije, radnik Odelenja za inspekcijski nadzor, osumnjičen da je primio mito od 150 evra.
D.M. je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Pripadnici MUP u Jagodini uhapsili su D.M. „po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Paraćinu zbog postojanja osnovane... »

Uhapšen inspektor, osumnjičen za mito od 150 evra

Večernje novosti sreda, 7. februar 2018.
Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen D.M (39) iz Ćuprije, radnik Odelenja za inspekcijski nadzor, osumnjičen da je primio mito od 150 evra
Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen D.M (39) iz Ćuprije, radnik Odelenja za inspekcijski nadzor, osumnjičen da je primio mito od 150 evra. D.M je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz... »

(Uznemirujući video 18+) stravičan snimak nesreće u Inđiji: Ubio ženu na pešačkom, odletela 15 metara, vozač uhapšen!

Kurir sreda, 7. februar 2018.
Policija u Inđiji uhapsila je S. K. (36) osumnjičenog da je automobilom udario ženu (62) koja je preminula na licu mesta od zadobijenih povreda, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Nesreća se dogodila dok je žena prelazila ulicu na obeleženom pešačkom prelazu. Osumnjičenom je... »

Uhapšen krivolovac, posedovao ilegalno oružje i lažnu registraciju

Blic sreda, 7. februar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv 27-godišnjeg muškarca iz okoline Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, nezakonit lov i falsifikovanje isprave.
Osumnjičeni se tereti da je lovio u jednom lovištu na području Šapca, bez odgovarajuće dozvole, saopštila je danas PU Šabac. U njegovom automobilu "ford" policija je, iza suvozačevog sedišta, pronašla poluautomatsku pušku, kratež... »

Hapšenje u Šapcu, lovio bez dozvole: Policija mu automobilu pronašla oružje i falsifikovane isprave!

Kurir sreda, 7. februar 2018.
ŠABAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv 27.godišnjeg muškarca iz okoline Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet... »

Uhapšen osumnjičeni da je udario ženu na pešačkom

B92 sreda, 7. februar 2018.
B92: Uhapšen osumnjičeni da je udario ženu na pešačkom
Beograd -- Policija u Inđiji uhapsila je S. K. (36) osumnjičenog da je automobilom udario ženu (62) koja je preminula na licu mesta od zadobijenih povreda,
Nesreća se dogodila dok je žena prelazila ulicu na obeleženom pešačkom prelazu, saopštilo je MInistarstvu unutrašnjih poslova. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i protiv njega je podneta krivična... »

Inđija: Pregazio ženu na pešačkom prelazu, smrt na licu mesta

Radio 021 sreda, 7. februar 2018.
S. K. (36) uhapšen je zbog sumnje da je na putu usmrtio ženu, saopštila je policija.
On se tereti da je automobilom udario 62-godišnju ženu dok je prelazila ulicu na obeleženom pešačkom prelazu. Od zadobijenih povreda žena je preminula na licu mesta. Po nalogu nadležnog tužioca, S. K. je određeno zadržavanje do... »

Šabac: Uhapšen krivolovac

RTV sreda, 7. februar 2018.
RTV: Šabac: Uhapšen krivolovac
ŠABAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv 27-godišnjeg muškarca iz okoline Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, nezakonit lov i falsifikovanje isprave.
Osumnjičeni se tereti da je lovio u jednom lovištu na području Šapca, bez odgovarajuće dozvole, saopštila je danas PU Šabac. U njegovom automobilu "ford" policija je, iza suvozačevog sedišta, pronašla poluautomatsku pušku, kratež... »

Uhapšen zbog saobraćajnog udesa sa smrtnim posledicama

Dnevnik sreda, 7. februar 2018.
SREMSKA MITROVICA: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji uhapsili su S.K. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je danas PU Sremska Mitrovica.
On se tereti da je automobilom udario 62.godišnju ženu dok je prelazila ulicu na obeleženom pešačkom prelazu. Od zadobijenih povreda, žena je preminula na licu mesta. Po nalogu nadležno tužioca, za S.K. je određeno zadržavanje do... »

Muškarac iz Inđije automobilom ubio ženu na pešačkom prelazu

Blic sreda, 7. februar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji uhapsili su juče S.K. (36) jer je, kako nezvanično saznaje ’’Blic’’, zbog neprilagođene brzine automobilom udario ženu staru 62 godine na obeleženom pešačkom prelazu.
Od zadobijenih povreda žena je preminula na licu mesta a S.K. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Po nalogu nadležnog tužioca za S.K. je određeno... »

Uhapšen zbog sumnje da je udario ženu na pešačkom prelazu

RTS sreda, 7. februar 2018.
RTS: Uhapšen zbog sumnje da je udario ženu na pešačkom prelazu
Policija iz Inđije je uhapsila S. K. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je policija iz Sremske Mitrovice.
S. K. se tereti da je automobilom udario 62-godišnju ženu dok je prelazila ulicu na obeleženom pešačkom prelazu. Od zadobijenih povreda žena je preminula na licu mesta. Po nalogu nadležnog tužioca, za S. K. je određeno... »

Uhapšen zbog saobraćajnog udesa sa smrtnim posledicama

Večernje novosti sreda, 7. februar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji uhapsili su S.K. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji uhapsili su S.K. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je danas PU Sremska Mitrovica.... »

RASVETLjENO RAZBOJNIŠTVO Satarom u pljačku pošte

Dnevnik sreda, 7. februar 2018.
KIKINDA: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi intenzivnim radom rasvetlili su razbojništvo u poštanskoj filijali u Kikindi i uhapsili Z. S. (27) zbog sumnje da je izvršio to krivično delo.
Po nalogu tužioca, Z. S. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu. Sumnja se da su on i još dvojica muškaraca za kojima policija traga, 2. februara ove godine u... »

Vučić: Zamoliću Merkel da nam pomogne u više pitanja

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana

Plenković: Pomoć Hrvatima u Srbiji

Danas  pre 41 minut  još 2 povezane

Rašković-Ivić: Savez za Srbiju će bojkotovati izbore

Blic  pre 54 minuta  još 1 povezana

Grčka policija zaplenila više od 100 ukradenih drevnih predmeta

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.