Povezane vesti
Nikolina nije toliko smerna: Ljude asociram na nešto svedeno, ali ja ne volim zatvorene stvari!
Kurir 07.02.2018
Nikolina Kovač važi za jednu od najlepših pevačica na našem podneblju, ali je istovremeno krasi i epitet povučene i dame koja ne provocira izgledom. Međutim, čini se da je Nikolina odlučila da pokaže i svoju drugu stranu. "Kada se kaže Nikolina Kovač… »
"Govorili su mi da se ne ponašam tako": Važi za uzornu srpsku pevačicu zanosnog poprsja, a istina o njoj je mnoge iznenadila…
Blic 07.02.2018
Važi za jednu od lepših pevačica na našem podneblju, ali je istovremeno krasi i epitet povučene i dame koja ne provocira izgledom. No, čini se da je Nikolina Kovač odlučila da pokaže i svoju drugu stranu. Pevačica koja je često smerna, otkrila je kako se… »
Vesti dana »
Ivana polugola ukrala šou na meču Hrvatska - Gana! Otkrila je skoro sve, a jedan detalj posebno bode oči! Muškarcima ispadaju vilice kada ovo vide! (FOTO)
Kurir pre 43 minutajoš 42 povezane
Greškom aktiviran sistem "Pronađi me" zbog curenja amonijaka u Guči: MUP objavio važno saopštenje
Mondo pre 3 minutajoš 21 povezana
Sučić: Rekao sam Modriću posle meča da igra kao da mu je 20 Ovo su svi parovi i termini 1/16 finala Kolumbija poslala Portugal na Hrvatsku
Sport klub pre 1 satjoš 32 povezane
Vučić: Bez Hrama Svetog Save ni srpski narod, ni srpska država ne bi mogli da opstanu
Euronews pre 49 minutajoš 15 povezanih