Povezane vesti
Papa Benedikt poručio da očekuje smrt
Radio 021 07.02.2018
Penzionisani papa Benedikt XVI, koji će u aprilu napuniti 91. godinu, naveo je u pismu čitaocima italijanskog lista "Korijere dela sera" da se priprema za svoje poslednje putovanje. "Polako krećem na hodočašće prema Božijem domu, dok moja fizička snaga… »
Ostajem bez fizičke snage, bližim se kraju puta: Papa obavestio medije da se priprema za smrt
Blic 07.02.2018
Bivši papa Benedikt XVI, koji će u aprilu napuniti 91 godinu, u pismu italijanskom dnevniku Korijere dela sera, napisao da se priprema za svoje poslednje putovanje. - Kako polako ostajem bez fizičke snage, iznutra sam na hodočašću prema Gospodinovoj kući… »
Papa Benedikt XVI rekao da se priprema za smrt
Novi magazin 07.02.2018
Penzionisani papa Benedikt XVI koji će u aprilu napuniti 91. godinu, naveo je u pismu čitaocima italijanskog lista Korijere dela sera da se priprema za svoje poslednje putovanje. "Polako krećem na hodočašće prema Božijem domu, dok moja fizička snaga… »
Vesti dana »
Pavićević o odlaganju sednice i Brnabić: Pitanje je bilo samo na koji način može da izvuče najveću političku korist
N1 Info pre 11 minutajoš 16 povezanih
Tramp objavio snimak marinaca koji su presreli iranski brod! Čuje se upozorenje da "ne pokušava da probije blokadu", Kina traži od Teherana "normalnu plovidbu"
Kurir pre 7 minutajoš 14 povezanih
Neka se pripreme ovi delovi Srbije: Evo gde se danas očekuju pljuskovi sa grmljavinom
Telegraf pre 32 minutajoš 12 povezanih
Ukrajinski zvaničnici: U novim ruskim napadima na više gradova poginulo 11 osoba
Nova pre 26 minutajoš 8 povezanih