Povezane vesti
Papa Benedikt poručio da očekuje smrt
Radio 021 07.02.2018
Penzionisani papa Benedikt XVI, koji će u aprilu napuniti 91. godinu, naveo je u pismu čitaocima italijanskog lista "Korijere dela sera" da se priprema za svoje poslednje putovanje. "Polako krećem na hodočašće prema Božijem domu, dok moja fizička… »
Ostajem bez fizičke snage, bližim se kraju puta: Papa obavestio medije da se priprema za smrt
Blic 07.02.2018
Bivši papa Benedikt XVI, koji će u aprilu napuniti 91 godinu, u pismu italijanskom dnevniku Korijere dela sera, napisao da se priprema za svoje poslednje putovanje. - Kako polako ostajem bez fizičke snage, iznutra sam na hodočašću prema Gospodinovoj… »
Papa Benedikt XVI rekao da se priprema za smrt
Novi magazin 07.02.2018
Penzionisani papa Benedikt XVI koji će u aprilu napuniti 91. godinu, naveo je u pismu čitaocima italijanskog lista Korijere dela sera da se priprema za svoje poslednje putovanje. "Polako krećem na hodočašće prema Božijem domu, dok moja fizička… »
Vesti dana »
Vozači, oprez! Zapadna i Centralna Srbija na meti oštrog mraza, u pojedinim delovima prisutna i magla
Telegraf pre 2 satajoš 24 povezane
Održana još jedna 15-minutna blokada kao podsećanje na žrtve pada nadstrešnice
Beta pre 5 satijoš 12 povezanih
Vlada odlučila da formira Radnu grupu za vođenje razgovora s predstavnicima zaposlenih u prosveti
N1 Info pre 3 satajoš 19 povezanih
Dan žalosti, zastave na pola koplja: Srbija tuguje zbog tragedije na Cetinju
Kurir pre 6 satijoš 20 povezanih