Povezane vesti
Papa Benedikt poručio da očekuje smrt
Radio 021 07.02.2018
Penzionisani papa Benedikt XVI, koji će u aprilu napuniti 91. godinu, naveo je u pismu čitaocima italijanskog lista "Korijere dela sera" da se priprema za svoje poslednje putovanje. "Polako krećem na hodočašće prema Božijem domu, dok moja fizička snaga… »
Ostajem bez fizičke snage, bližim se kraju puta: Papa obavestio medije da se priprema za smrt
Blic 07.02.2018
Bivši papa Benedikt XVI, koji će u aprilu napuniti 91 godinu, u pismu italijanskom dnevniku Korijere dela sera, napisao da se priprema za svoje poslednje putovanje. - Kako polako ostajem bez fizičke snage, iznutra sam na hodočašću prema Gospodinovoj kući… »
Papa Benedikt XVI rekao da se priprema za smrt
Novi magazin 07.02.2018
Penzionisani papa Benedikt XVI koji će u aprilu napuniti 91. godinu, naveo je u pismu čitaocima italijanskog lista Korijere dela sera da se priprema za svoje poslednje putovanje. "Polako krećem na hodočašće prema Božijem domu, dok moja fizička snaga… »
Vesti dana »
Dačić o požaru u Deliblatskoj pečari: Nije bilo ponude od EU za avion velike nosivosti jer ga nema
Beta pre 1 satjoš 52 povezane
Fiskalni savet ocenjuje rebalans budžeta: Deficit se neopravdano povećava za 59 milijardi dinara, neka krupna davanja bez objašnjenja
Danas pre 14 minutajoš 28 povezanih
BLOG UŽIVO "Dok požari uništavaju Srbiju, vlast spasava sebe. Ovo je vaša oproštajna sednica": Opozicija i vlast u klinču
Nova pre 1 satjoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 50 povezanih
Požar na putu Zrenjanin – Novi Sad: Evo šta se tačno dogodilo u blizini Žabaljskog mosta
Zrenjaninski pre 1 satjoš 23 povezane