Povezane vesti
Iz barutnog magacina na Tvrđavi izneli tonu i po smeća
NoviSad.com 07.02.2018
Novi Sad - Tonu i po smeća iz samo jednog od 36 barutnih magacina na Petrovaradinskoj tvrđavi izvadili su u nedelju UGRIP i članovi Udruženja građana "3D svet". Do sada su ovi aktivisti izneli smeće iz šest barutnih magacina, i preostaje da se počisti… »
FOTO: Iz barutnog magacina na Tvrđavi iznešena tona i po smeća
Moj Novi Sad 07.02.2018
Članovi novosadskih udruženja UGRIP i "3D svet" izvadili su u nedelju tonu i po smeća iz samo jednog od 36 barutnih magacina na Tvrđavi Petrovaradin. Takođe, ponovo su pozvali sve ljude dobre volje da pošalju SMS poruku za operaciju Jugoslava Berklovića… »
FOTO: Novosađani izneli tonu i po smeća iz barutnog magacina na Tvrđavi
Radio 021 07.02.2018
UGRIP i članovi Udruženja građana "3D svet" izvadili su u nedelju tonu i po smeća iz samo jednog od 36 barutnih magacina na Petrovaradinskoj tvrđavi. Kako kažu iz te organizacije, njihovi članovi i volonteri do sada su izneli smeće iz ukupno šest… »
Vesti dana »

Uprava Prirodno-matematičkog fakulteta zahteva momentalno puštanje njihovog studenta na slobodu
Danas pre 7 satijoš 45 povezanih

Naprednjaci hoće sukobe sa narodom: Jedino im je to preostalo kao spas za Vučićev srozani rejting
Nova pre 2 satajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info pre 2 satajoš 3 povezane

Veliki posao zvezde: Sjajni golman produžio ugovor sa klubom! Oglasio se branko Lazić: Emotivnom porukom se oprostio od Zvezde!
Hot sport pre 44 minutajoš 31 povezana