Повезане вести
(Видео) Дивља такси мафија хара Београдом: Претварао сам се да сам странац и ево Шта се десило!
Курир 07.02.2018
Носилац изборне листе "Шта радите бре" Марко Бастаћ рекао да је пре неколико вечери имао прилике да се увери у то да "дивљи" таксисти злоупотребљавају поверење грађана, тако што је ушао у такси возило код Бетон хале и тражио… »
"Такси мафији одузимати аутомобиле!" (видео)
Мондо 07.02.2018
Листа "Шта радите бре - Марко Бастаћ" указује на проблем "дивљих таксиста" и свакодневно "пљачкање путника". Снимљен један од "дивљака" у нелегалној вожњи. Фото: МОНДО/Предраг Вујић "Дивљи таксисти" у Београду одавно су на… »
Марко Бастаћ: "Такси мафији одузимати аутомобиле"
Блиц 07.02.2018
"Такси мафија хара Београдом, свакодневно пљачкају путнике и постали су потпуно бахати, док надлежне градске службе на челу са Комуналном полицијом по том питању ништа не предузимају". Ово је на данашњој ванредној конференцији… »
Бастаћ: Такси мафији одузимати аутомобиле
Блиц 07.02.2018
Такси мафија хара Београдом, свакодневно пљачкају путнике и постали су потпуно бахати, док надлежне градске службе по том питању ништа не предузимају, рекао је Марко Бастаћ, носилац листе "Шта радите бре" на градским изборима… »
Бастаћ: Такси мафији одузимати аутомобиле
Телеграф 07.02.2018
Како се наводи у саопштењу, Бастаћ је рекао да је и сам пре неколико вечери имао прилике да се увери у то да "дивљи" таксисти злоупотребљавају поверење градјана, тако што је ушао у такси возило код Бетон хале и тражио вожњу… »
Вести дана »
Украјина на прекретници: Зеленски одлучио да ли ће бити промене закона за изборе у земљи
Вечерње новости пре 23 минутајош 37 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане