Povezane vesti
(Video) Divlja taksi mafija hara Beogradom: Pretvarao sam se da sam stranac i evo Šta se desilo!
Kurir 07.02.2018
Nosilac izborne liste "Šta radite bre" Marko Bastać rekao da je pre nekoliko večeri imao prilike da se uveri u to da "divlji" taksisti zloupotrebljavaju poverenje građana, tako što je ušao u taksi vozilo kod Beton hale i tražio vožnju do centra grada… »
"Taksi mafiji oduzimati automobile!" (video)
Mondo 07.02.2018
Lista "Šta radite bre - Marko Bastać" ukazuje na problem "divljih taksista" i svakodnevno "pljačkanje putnika". Snimljen jedan od "divljaka" u nelegalnoj vožnji. Foto: MONDO/Predrag Vujić "Divlji taksisti" u Beogradu odavno su na lošem glasu, i malo po… »
Marko Bastać: "Taksi mafiji oduzimati automobile"
Blic 07.02.2018
"Taksi mafija hara Beogradom, svakodnevno pljačkaju putnike i postali su potpuno bahati, dok nadležne gradske službe na čelu sa Komunalnom policijom po tom pitanju ništa ne preduzimaju". Ovo je na današnjoj vanrednoj konferenciji za novinare izjavio… »
Bastać: Taksi mafiji oduzimati automobile
Blic 07.02.2018
Taksi mafija hara Beogradom, svakodnevno pljačkaju putnike i postali su potpuno bahati, dok nadležne gradske službe po tom pitanju ništa ne preduzimaju, rekao je Marko Bastać, nosilac liste "Šta radite bre" na gradskim izborima, koji se, kako kaže, pre… »
Bastać: Taksi mafiji oduzimati automobile
Telegraf 07.02.2018
Kako se navodi u saopštenju, Bastać je rekao da je i sam pre nekoliko večeri imao prilike da se uveri u to da "divlji" taksisti zloupotrebljavaju poverenje gradjana, tako što je ušao u taksi vozilo kod Beton hale i tražio vožnju do centra grada. Nosilac… »