Povezane vesti

(Video) Divlja taksi mafija hara Beogradom: Pretvarao sam se da sam stranac i evo Šta se desilo!

(Video) Divlja taksi mafija hara Beogradom: Pretvarao sam se da sam stranac i evo Šta se desilo!

Kurir 07.02.2018
Nosilac izborne liste "Šta radite bre" Marko Bastać rekao da je pre nekoliko večeri imao prilike da se uveri u to da "divlji" taksisti zloupotrebljavaju poverenje građana, tako što je ušao u taksi vozilo kod Beton hale i tražio vožnju do centra… »
"Taksi mafiji oduzimati automobile!" (video)

"Taksi mafiji oduzimati automobile!" (video)

Mondo 07.02.2018
Lista "Šta radite bre - Marko Bastać" ukazuje na problem "divljih taksista" i svakodnevno "pljačkanje putnika". Snimljen jedan od "divljaka" u nelegalnoj vožnji. Foto: MONDO/Predrag Vujić "Divlji taksisti" u Beogradu odavno su na lošem glasu, i malo… »
Marko Bastać: "Taksi mafiji oduzimati automobile"

Marko Bastać: "Taksi mafiji oduzimati automobile"

Blic 07.02.2018
"Taksi mafija hara Beogradom, svakodnevno pljačkaju putnike i postali su potpuno bahati, dok nadležne gradske službe na čelu sa Komunalnom policijom po tom pitanju ništa ne preduzimaju". Ovo je na današnjoj vanrednoj konferenciji za novinare izjavio… »
Bastać: Taksi mafiji oduzimati automobile

Blic 07.02.2018
Taksi mafija hara Beogradom, svakodnevno pljačkaju putnike i postali su potpuno bahati, dok nadležne gradske službe po tom pitanju ništa ne preduzimaju, rekao je Marko Bastać, nosilac liste "Šta radite bre" na gradskim izborima, koji se, kako kaže… »

Telegraf 07.02.2018
Kako se navodi u saopštenju, Bastać je rekao da je i sam pre nekoliko večeri imao prilike da se uveri u to da "divlji" taksisti zloupotrebljavaju poverenje gradjana, tako što je ušao u taksi vozilo kod Beton hale i tražio vožnju do centra grada… »

Vesti dana »