Povezane vesti

Vučić se ne plaši protesta u Zagrebu i kaže: Da sam na Plenkovićevom mestu ne bih pominjao ratnu odštetu!

Vučić se ne plaši protesta u Zagrebu i kaže: Da sam na Plenkovićevom mestu ne bih pominjao ratnu odštetu!

Pravda 07.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u posetu Hrvatskoj ide u dobroj veri, a da će srpsku delegaciju činiti stručni ljudi, koji žele da rešavaju probleme iz prošlosti, ali da pre svega razgovaraju o budućnosti. "Nadam se da će… »
Vučić o poseti Hrvatskoj: Da sam na Plenkovićevom mestu ne bih pominjao ratnu odštetu

Vučić o poseti Hrvatskoj: Da sam na Plenkovićevom mestu ne bih pominjao ratnu odštetu

Večernje novosti 07.02.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u posetu Hrvatskoj ide u dobroj veri, a da će srpsku delegaciju činiti stručni ljudi, koji žele da rešavaju probleme iz prošlosti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u… »
Vučić iznenađen izjavom hrvatskog premijera: Na Plenkovićevom mestu ne bih govorio o ratnoj odšteti

Vučić iznenađen izjavom hrvatskog premijera: Na Plenkovićevom mestu ne bih govorio o ratnoj odšteti

Kurir 07.02.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "iznenađen i zaprepašćen" izjavom hrvatskog premijera Andreja Plenkovića da prilikom predstojeće Vučićeve posete Zagrebu treba razgovarati i o ratnoj odšteti. "Što se tiče… »

Vesti dana »