Povezane vesti

Ona je moj doživotni prijatelj i veliki borac, siguran sam da će se izvući iz ovoga: Žika iz "Zane" uputio poruku podrške…

Ona je moj doživotni prijatelj i veliki borac, siguran sam da će se izvući iz ovoga: Žika iz "Zane" uputio poruku podrške…

Telegraf 07.02.2018
- Jedan od dva najveća prijatelja u životu koje imam je Marina - kaže Žika za Telegraf. Vest da se Marina Tucaković bori sa opakom bolešću potresla je i jednog od njenih najbližih saradnika i velikih prijatelja, Zorana Živanovića Žiku iz grupe… »
Izlazila je iz mnogo teških situacija, pobediće i ovo! Snežana Đurišić uputila poruku podrške Marini Tucaković

Izlazila je iz mnogo teških situacija, pobediće i ovo! Snežana Đurišić uputila poruku podrške Marini Tucaković

Telegraf 07.02.2018
Iako nije sarađivala sa Marinom, Snežana kaže da ju je ova vest izuzetno potresla. Slavna autorka najvećih hitova na našoj estradi boluje od opake bolesti, a leči se na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. POBEDI, MAMA: Marina Tucaković… »
Pobedi, mama: Marina Tucaković teško bolesna, vodi bitku života

Pobedi, mama: Marina Tucaković teško bolesna, vodi bitku života

Telegraf 07.02.2018
Slavna autorka najvećih domaćih hitova leči se na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Marina Tucaković bije najveću životnu bitku. Kako saznajemo, Marina se već nekoliko nedelja leči na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije… »
Aca Lukas potresen zbog Marine Tucaković: Pobediće, siguran sam!

Aca Lukas potresen zbog Marine Tucaković: Pobediće, siguran sam!

Telegraf 07.02.2018
Vest da je Marina Tucaković teško bolesna pogodila je pevača sa kojim sarađuje više od 20 godina. Marina Tucaković bije najveću životnu bitku. Kako smo već objavili, slavna autorka najvećih hitova na našoj estradi boluje od opake bolesti, a… »

Vesti dana »