Повезане вести
Тренер Бродарца: Поносни на све што смо урадили
Бета 07.02.2018
Тренер фудбалера Бродарца Милан Куљић рекао је вечерас да је поносан на своју екипу и поред пораза од Манчестер јунајтеда и истакао да је била част угостити велики клуб из Енглеске. "Мислим да је пресудио велики број… »
Милан Куљић, тренер Бродарца: Имали смо много грешака, пресудио недостатак утакмица
Хот спорт 07.02.2018
Фудбалери Бродарца поражени су од Манчестер Јунајтеда у плеј-офу Лиге шампиона за младе екипе резултатом 2:0, а након завршетка меча на конференцији за медије тренер Милан Куљић рекао је да је само учешће у овој фази Лиге… »
Тренер Бродарца задовољан: Они су скуп интернационалаца, био је спектакл
Моззарт спорт 07.02.2018
“Мислим да је на коначан резултат утицао велики број индивидуалних грешека због недостака такмичења”, рекао је Куљић. Састав Милана Куљића пружио је више него достојан отпор противнику славног имена и показао да се није… »
Куљић: У сред смо припрема за разлику од Манчестера, али задовољан сам
Спортски журнал 07.02.2018
Тренер младог тима Бродарца Милан Куљић изјавио је да је недостатак такмичарских утакмица главни разлог што је његов тим поражен од Манчестер Јунајтеда у шеснаестини финала Лиге шампиона за играче до 19 година. Тренер… »
Вести дана »
Вучић са Макроном о развоју нуклеарне енергије у Србији: Желим да помогнем онима који ће бити на власти за 15 година
Еуроневс пре 6 сатијош 6 повезаних
Славе се Свети Врачи, заштитници лекара – верује се да се данас треба молити за оздрављење
РТС пре 56 минутајош 3 повезане