Povezane vesti

Trener Brodarca: Ponosni na sve što smo uradili

Trener Brodarca: Ponosni na sve što smo uradili

Beta 07.02.2018
Trener fudbalera Brodarca Milan Kuljić rekao je večeras da je ponosan na svoju ekipu i pored poraza od Mančester junajteda i istakao da je bila čast ugostiti veliki klub iz Engleske. "Mislim da je presudio veliki broj individualnih grešaka koje su… »
Trener Brodarca zadovoljan: Oni su skup internacionalaca, bio je spektakl

Trener Brodarca zadovoljan: Oni su skup internacionalaca, bio je spektakl

Mozzart sport 07.02.2018
“Mislim da je na konačan rezultat uticao veliki broj individualnih grešeka zbog nedostaka takmičenja”, rekao je Kuljić. Sastav Milana Kuljića pružio je više nego dostojan otpor protivniku slavnog imena i pokazao da se nije slučajno našao u… »
Milan Kuljić, trener Brodarca: Imali smo mnogo grešaka, presudio nedostatak utakmica

Milan Kuljić, trener Brodarca: Imali smo mnogo grešaka, presudio nedostatak utakmica

Hot sport 07.02.2018
Fudbaleri Brodarca poraženi su od Mančester Junajteda u plej-ofu Lige šampiona za mlade ekipe rezultatom 2:0, a nakon završetka meča na konferenciji za medije trener Milan Kuljić rekao je da je samo učešće u ovoj fazi Lige šampiona za Brodarac… »
Kuljić: U sred smo priprema za razliku od Mančestera, ali zadovoljan sam

Kuljić: U sred smo priprema za razliku od Mančestera, ali zadovoljan sam

Sportski žurnal 07.02.2018
Trener mladog tima Brodarca Milan Kuljić izjavio je da je nedostatak takmičarskih utakmica glavni razlog što je njegov tim poražen od Mančester Junajteda u šesnaestini finala Lige šampiona za igrače do 19 godina. Trener omladinskog šampiona… »

Vesti dana »