Povezane vesti
Titova vila na Paliću biće vraćena naslednicima Vilima Konena
Nova ekonomija 08.02.2018
Posle više od sedam decenija od konfiskacije, takozvana Titova vila na Paliću treba da bude vraćena naslednicima Vilima Konena, saznaje RTS. Bogati nemački industrijalac jevrejskog porekla Vilim Konen posedovao je nekoliko fabrika i stanova u Subotici… »
Titova vila na Paliću vraća se naslednicima
Gde investirati 08.02.2018
Posle više od sedam decenija od konfiskacije, takozvana Titova vila na Paliću treba da bude vraćena naslednicima Vilima Konena, saznaje RTS. Bogati nemački industrijalac jevrejskog porekla Vilim Konen posedovao je nekoliko fabrika i stanova u Subotici… »
Titova vila na Paliću biće vraćena naslednicima Vilima Konena
Nova ekonomija 08.02.2018
Titova vila na Paliću vraća se naslednicima
SEEbiz 08.02.2018
SUBOTICA - Posle više od sedam decenija od konfiskacije, takozvana Titova vila na Paliću treba da bude vraćena naslednicima Vilima Konena, saznaje RTS. Bogati nemački industrijalac jevrejskog porekla Vilim Konen posedovao je nekoliko fabrika i stanova u… »
Vesti dana »
Jokić napravio šou na konferenciji, novinari vrištali od smeha: Urlao sam na TV, toliko je bilo neprijatno da sam morao da ubrzam povratak! Čuva me "onaj odozgo"
Kurir pre 18 minutajoš 28 povezanih
Danas oblačno i hladno - u kojim delovima Srbije će padati ledena kiša, ali i sneg
N1 Info pre 38 minutajoš 11 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 2 satajoš 11 povezanih
Aleksandra Krunić nije osvojila Australijan open: Počelo kao u snovima, završilo se bolnim porazom
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih
AMSS: Klizavi kolovozi u Vojvodini, u brdsko-planinskim predelima slab sneg
Insajder pre 13 minutajoš 5 povezanih