Povezane vesti
Pevačica ne može da preboli smrt majke: Imala je Alchajmerovu bolest, zamalo je umrla u požaru, a ovako je Neda Ukraden…
Kurir 08.02.2018
Neda Ukraden se juče na društvenim mrežama emotivnom porukom oprostila od svoje majke Anđelije, koja je preminula. Ovako je pevačica nekada govorila o majci koju je zbog Alchajmerove bolesti morala da smesti u dom. "Što se moje majke tiče, ceo… »
Neda Ukraden utučena nakon smrti majke
Tračara 08.02.2018
Pevačica Neda Ukraden podelila je sa svojim obožavaocima tužne vesti. Majka za koju je bila veoma vezana preminula je u 92. godini. “Majko, majko, teši svoju jedinicu, ne daj da me noćas boli rana na srcu…Kome ću sada ovo pevati? Nema više moje… »
"Kome ću sada pevati"
Mondo 08.02.2018
Pevačica podelila tužnu vest sa fanovima. Pevačica Neda Ukraden objavila je na društvenim mrežama da joj je preminula majka. "Majko, teši svoju jedinicu, ne daj da me noćas boli rana na srcu. Kome ću sada ovo pevati, nema više moje mame, mog… »
Vesti dana »
"Pokušavate da nađete loše u našoj igri?": Sferopulos uzvratio novinaru na pitanje o Zvezdinom napadu
Mondo pre 6 satijoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 6 satijoš 1 povezana
Pratio maloletnicu, pa joj tražio da krene sa njim: Uhapšen muškarac (38) u Borči zbog proganjanja devojčice
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 9 satijoš 1 povezana