Povezane vesti
Evo šta je rekao monstrum posle ubistva bojane: Morao sam, prevarila me je
Kurir 08.02.2018
Jovan Veršanski (24), iz sela Stanišić, nakon što je sa više uboda nožem ubio svoju devojku Bojanu Miletić (21) iz Sombora, na pitanje policijaca zašto je to učinio odgovorio je : „Morao sam, prevarila me je“. Monstruozni zločin dogodio se u ponedeljak… »
Bićeš moja il’ božija, rekao pa ubio: Moj je, ali mi ga nije žao! Očajna majka mladića koji je izbo devojku u svlačionici…
Kurir 08.02.2018
BEOGRAD/SOMBOR - Majka sam mu, ali mi ga nije žao. Žao mi je deteta koje je ubio. Danima je i meni pretio da će me zaklati, ali nismo verovali da je u stanju da zaista ubije, priča Arijana Vukas, majka Jovana Veršanskog (24) iz Stanišića, koji je… »
Vesti dana »

OTKRIVAMO Kako su beogradske sudije za prethodni postupak Višeg suda uzdrmale igrokaz režima
Nova pre 1 satjoš 47 povezanih

Širom Srbije okupljanja građana protiv blokada: Želimo normalan život; Dačić: U 49 mesta skupovi protiv blokada učestvovalo oko 33.000 ljudi, sve prošlo mirno
RTV pre 11 minutajoš 32 povezane

Uroš Trifunović i Alen Smailagić izostavljeni sa spiska reprezentacije Srbije za Evrobasket 2025
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 60 povezanih

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Nova pre 46 minutajoš 18 povezanih