Povezane vesti

Novi veliki obrt u istrazi požara u Smederevu: Otac stradale trudnice tvrdi da je zet trudnu ženu i njenu majku iskasapio, pa…

Novi veliki obrt u istrazi požara u Smederevu: Otac stradale trudnice tvrdi da je zet trudnu ženu i njenu majku iskasapio, pa…

Telegraf 08.02.2018
Na trudnici su uočeni ubodi nožem, a njena majka je zadobila udarac u predelu glave. Dalibor Smijonović (33) je, kako tvrdi otac stradale trudnice, izbo nožem trudnu nevenčanu suprugu Aleksandru (30) i njenu majku Milenu Vasić, a zatim podmetnuo… »
Istraga horora u Smederevu otkrila nove detalje: Trudnica i njen suprug izbodeni, majka udarena u glavu, pa je usledio požar!

Istraga horora u Smederevu otkrila nove detalje: Trudnica i njen suprug izbodeni, majka udarena u glavu, pa je usledio požar!

Telegraf 08.02.2018
Trudnicina majka zadobila udarac u predelu glave. Istraga požara koji se dogodio juče u porodičnoj kući u Smederevu i u kome je stradalo troje ljudi, dovela je ponovo do novih detalja. Na telu trudnice uočeni su ubodi nožem, kao i na njenom… »
Pustite me da vidim moju mezimicu: Neutešan otac trudnice izgorele u požaru

Pustite me da vidim moju mezimicu: Neutešan otac trudnice izgorele u požaru

Telegraf 08.02.2018
Po rečima suseda, ćerka je došla da prespava u roditeljskoj kući jer je ovih dana bila bolesna. Kada je njen otac rano ujutru krenuo na posao, po jednoj verziji, u kući su ostale samo majka i ćerka. Po drugoj, Aleksandrin muž je tu prespavao… »

Vesti dana »