Повезане вести
Посета знак блиске сарадње: Председник Србије дочекао директора британске Обавештајне службе
Србија данас 08.02.2018
Јангер у званичној посети Србији. Председник Србије Александар Вучић састао се данас са директором Обавештајне службе Велике Британије (Сецрет Интеллигенце Севице - СИС/СИС, МИ6/МИ6) Алексом Јангером с којим је разговарао о… »
Трамп честитао Вучићу Дан државности: Ево шта пише у поруци америчког председника (фото)
Телеграф 08.02.2018
Честитку председнику Вучићу уручио је амбасадор Скот. Председник Србије Александар Вучић састао се данас са амбасадором САД Кајлом Скотом, који му је уручио честитку председника Доналда Трампа поводом Дана државности, уз… »
Француски амбасадор уручио Макроново писмо Вучићу: Уверио сам се у снагу идеја и лидерство српског председника
Србија данас 08.02.2018
Јачање односа две земље. Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Републике Француске Фредерика Мондолонија, који му је уручио писмо председника Емануела Макрона. Председник Макрон у писму, између… »
Макрон писао Вучићу: Надам се да ће ова година бити плодоносна за пријатељство Француске и Србије (ФОТО)
Телеграф 08.02.2018
Макроново писмо председнику Вучићу је данас уручио амбасадор Француске Фредерик Мондолони. Председник Француске Емануел Макрон потврдио је у писму председнику Србије Александру Вучићу своју одлучност за јачање француско-српских… »
Вести дана »

Огласио се министар након трагедије код сремске митровице Испитати све околности, возач добио продужење лекарског уверења у 69. години
Ало пре 3 сатајош 118 повезаних

Град Крагујевац: Наложено уклањање нелегално постављеног луна парка код меморијалног комплекса
РТС пре 2 сатајош 26 повезаних

"Нема говора о михољском лету": Чубрило најавио захлађење, поменуо и снег у нижим пределима
Мондо пре 1 сатјош 34 повезане