Povezane vesti
Inzko zabrinut zbog tendencije veličanja zločina i negiranja genocida
Slobodna Evropa 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko (Incko) izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija veličanja… »
Incko zabrinut zbog tendencije veličanja zločina i negiranja genocida
Novi magazin 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca… »
Incko: Sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca
N1 Info 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca… »
Vesti dana »

Japan dobio prvu ženu premijera: Ko je 'Čelična lejdi' Sanae Takaiči
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane

CNN: Najavljeni ovonedeljni sastanak šefova diplomatija SAD i Rusije za sada na čekanju
Beta pre 20 minutajoš 17 povezanih

Veliki školski čas u kragujevačkim Šumaricama na godišnjicu streljanja đaka i profesora
Beta pre 20 minutajoš 11 povezanih

Partizan srušio FMP, ali Obradovića brine povreda Karlika Džonsa: „Ne izgleda dobro“
Nedeljnik pre 24 minutajoš 15 povezanih

Hitna pomoć: Jedna saobraćajna nezgoda u Beogradu, muškarac lakše povređen
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih