Povezane vesti
Inzko zabrinut zbog tendencije veličanja zločina i negiranja genocida
Slobodna Evropa 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko (Incko) izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija veličanja… »
Incko zabrinut zbog tendencije veličanja zločina i negiranja genocida
Novi magazin 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca… »
Incko: Sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca
N1 Info 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca… »
Vesti dana »
Osmaci koji nisu polagali završni ispit u junskom roku danas polažu test iz srpskog jezika
Glas Zaječara pre 17 minutajoš 14 povezanih
Srbija danas na udaru vrućine, a večeras stiže preokret: Batut upozorava na opasne vremenske uslove
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih
uživo Nove pretnje sa Bliskog istoka: Iran najavljuje „strateška iznenađenja“, Erdogan poziva na otvaranje Ormuza
NIN pre 42 minutajoš 13 povezanih
Stanje na putevima: Na Preševu zadržavanje oko 40 minuta, na ostalim prelazima kraća čekanja
Glas Zaječara pre 32 minutajoš 11 povezanih