Povezane vesti
Inzko zabrinut zbog tendencije veličanja zločina i negiranja genocida
Slobodna Evropa 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko (Incko) izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija veličanja… »
Incko zabrinut zbog tendencije veličanja zločina i negiranja genocida
Novi magazin 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca… »
Incko: Sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca
N1 Info 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca… »
Vesti dana »
Severni morski put čuvaju ruske podmornice Putin: Druge države pokušavaju da mu priđu, ali mi smo spremni
Večernje novosti pre 24 minutajoš 30 povezanih
Uhapšen Kragujevčanin osumnjičen da je preko Fejsbuka pretio smrću predsedniku Srbije
iKragujevac pre 14 minutajoš 22 povezane
Ako krećete za Grčku pripremite se na čekanje: Grčki carinici štrajkuju u ponedeljak ujutru
Radio 021 pre 2 satajoš 26 povezanih