Povezane vesti
Inzko zabrinut zbog tendencije veličanja zločina i negiranja genocida
Slobodna Evropa 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko (Incko) izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija… »
Incko: Sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca
N1 Info 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca… »
Incko zabrinut zbog tendencije veličanja zločina i negiranja genocida
Novi magazin 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca… »
Vesti dana »

Tramp otkrio kada će razgovarati s Putinom o američkom predlogu za prekid vatre u Ukrajini
Danas pre 8 satijoš 3 povezane

Poslanici Skupštine Srbije završili rad, sutra rasprava o više finasijskih zakona
Danas pre 11 satijoš 4 povezane

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 8 satijoš 1 povezana