Povezane vesti
Inzko zabrinut zbog tendencije veličanja zločina i negiranja genocida
Slobodna Evropa 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko (Incko) izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija veličanja… »
Incko zabrinut zbog tendencije veličanja zločina i negiranja genocida
Novi magazin 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca… »
Incko: Sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca
N1 Info 08.02.2018
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko izrazio je veliku zabrinutost zbog sve prisutnije "tendencije veličanja ratnih zločina i negiranja genocida u BiH". "Veoma me brine sve prisutnija tendencija veličanja ratnih zločinaca… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Zatrpala ih zemlja u rudniku: Pronađena tela 5 rudara nakon tri dana u Čileu, spasioci čistili 20 metara prolaza da dođu do njih
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana