VEČERNjE NOVOSTI: Našem novinaru onemogućeno da izveštava

VEČERNjE NOVOSTI: Našem novinaru onemogućeno da izveštava

Glas Zapadne Srbije četvrtak, 8. februar 2018.
Novinaru "Večernjih novosti" Alemu Rovčaninu nije dozvoljeno da prisustvuje sednici već je zamoljen od strane obezbeđenja da napusti malu salu Doma kulture U Prijepolju je održana Izborna skupština Nove Srbije na kojoj je prisustvovao i predsednik stranke Velimir Ilić. Novinaru "Večernjih novosti"... »

Novinaru "Večernjih novosti" onemogućeno da izveštava sa izborne skupštine Nove Srbije u Prijepolju

Večernje novosti četvrtak, 8. februar 2018.
Novinaru "Večernjih novosti" Alemu Rovčaninu nije dozvoljeno da prisustvuje sednici već je zamoljen od strane obezbeđenja da napusti malu salu Doma kulture
U Prijepolju je održana Izborna skupština Nove Srbije na kojoj je prisustvovao i predsednik stranke Velimir Ilić. Novinaru "Večernjih novosti" Alemu Rovčaninu nije dozvoljeno da prisustvuje sednici već je zamoljen od strane... »

Bruka: Novinari izbačeni sa Izborne skupštine Nove Srbije

Glas Zapadne Srbije četvrtak, 8. februar 2018.
Prijepolje - Samo snimatelju užičke TV5 dozvoljeno je da prisustvuje Izbornoj skupštini NS u Prijepolju, dok je dopisnik Večernjih novosti, Lav televizije, PP media i Glasa zapadne Srbije izbačen iz sale u kojoj se održava skupština. ,,Prišao mi je neko iz obezbeđenja i rekao da moram odmah da... »

Izborna skupština Nove Srbije tajna ili javna: Mediji nisu obavešteni, prisustvuje i Velimir Ilić

Glas Zapadne Srbije četvrtak, 8. februar 2018.
Prijepolje – Kakao Glas zapadne Srbije nezvanično saznaje u Prijepolju će se danas održati Izborna skupština Opštinskog odbora Nove Srbije koja nije održavna dugi niz godina. Sastanku trebalo bi da prisustvuje i predsednik stranke Velimir Ilić, a o ovom događaju mnogi mediji među kojima je i Glas... »
©2019 Netmark d.o.o.