Povezane vesti

Direktor adria media Balkan dejan volf: Napadi na novinare se ne smeju tolerisati

Direktor adria media Balkan dejan volf: Napadi na novinare se ne smeju tolerisati

Kurir 08.02.2018
Nepoznati počinioci zapalili su noćas automobil dopisnika lista Sloboden pečat iz Prilepa Zorana Milošeskog. Vozilo je potpuno je izgorelo, a ovo je bio drugi napad na Miloševskog za godinu dana. Prvi put mu je zapaljena garaža, u januaru 2017… »
Dopisnik lista sloboden pečat pošto su mu zapalili auto: Ovo je poruka ne samo za mene, već i za sve novinare…

Dopisnik lista sloboden pečat pošto su mu zapalili auto: Ovo je poruka ne samo za mene, već i za sve novinare…

Kurir 08.02.2018
Podsetimo, Milošeskom je sinoć oko 1.20 časova u njegovoj garaži zapaljen automobil, na isti dan kada mu je prošle godine zapaljena garaža, a počinioci nisu otkriveni. "Sinoć je moj automobil izgoreo u potpunosti. Mislim da je reč o kriminogenoj… »
(Foto) zapaljen auto dopisnika lista sloboden pečat: Ovo je drugi napad na mene, a počinioci su i dalje na slobodi!

(Foto) zapaljen auto dopisnika lista sloboden pečat: Ovo je drugi napad na mene, a počinioci su i dalje na slobodi!

Kurir 08.02.2018
Milošeski je postavio fotografije svog spaljenog vozila na Fejsbuk profilu. "Dragi prijatelji, oko 1 sat i 20 minuta nakon ponoći, zapaljeno je vozilo koje je bilo parkirano u garaži. Jedinica za vatrogasce je intervenisala odmah nakon što su komšije… »

Vesti dana »