Povezane vesti

Volim kad me novinari nagrade: Srđan Žika Todorović u Kinoteci primio nagradu Fipresci

Volim kad me novinari nagrade: Srđan Žika Todorović u Kinoteci primio nagradu Fipresci

Blic 08.02.2018
Srđan Žika Todorović, u svom prvom javnom pojavljivanju u javnosti nakon porodične tragedije, primio nagradu filmskih kritičara i novinara za najboljeg glumca u prošloj godini. - Uglavnom sam dobijao nagrade od kolega, a interesuje me da pročitam u… »
Fipresci Srbija: Nagrađeni Sloboda Mićalović i Srđan Todorović

Fipresci Srbija: Nagrađeni Sloboda Mićalović i Srđan Todorović

Dnevnik 08.02.2018
BEOGRAD: Glumica Sloboda Mićalović je u Muzeju jugoslovenske kinoteke primila nagradu Fipresci Srbija za najbolju žensku ulogu, a dodeljena joj je za ulogu u filmu „Na mlečnom putu“. Zahvalivši na nagradi, Mićalović je rekla da ona pripada… »
(Kurir TV) Žika Todorović dobitnik prestižnog priznanja: Evo šta je poručio dok je primao nagradu

(Kurir TV) Žika Todorović dobitnik prestižnog priznanja: Evo šta je poručio dok je primao nagradu

Kurir 08.02.2018
Srđan Žika Todorović nagrađen od kritičara za najbolje glumca za ulogu u filmu "Prokleti pas" Dragana Pešikana. "Zatečen sam zbog ove nagrada i ona ima posebnu težinu. Glumci uglavnom dobijaju priznanje od svojih kolega reditelja, a sad je došlo… »
“Rekvijem za gospođu J.” najbolji film

“Rekvijem za gospođu J.” najbolji film

Danas 08.02.2018
Dodeljene nagrade filmske kritike “Rekvijem za gospođu J.” najbolji je domaći film 2017. godine po izboru srpske sekcije međunarodne federacije filmskih kritičara FIPRESCI. Ova priznanja dodeljena su danas u Muzeju Jugoslovenske kinoteke, a po… »

Vesti dana »