Повезане вести
Волим кад ме новинари награде: Срђан Жика Тодоровић у Кинотеци примио награду Фипресци
Блиц 08.02.2018
Срђан Жика Тодоровић, у свом првом јавном појављивању у јавности након породичне трагедије, примио награду филмских критичара и новинара за најбољег глумца у прошлој години. - Углавном сам добијао награде од колега, а… »
Фипресци Србија: Награђени Слобода Мићаловић и Срђан Тодоровић
Дневник 08.02.2018
БЕОГРАД: Глумица Слобода Мићаловић је у Музеју југословенске кинотеке примила награду Фипресци Србија за најбољу женску улогу, а додељена јој је за улогу у филму „На млечном путу“. Захваливши на награди, Мићаловић је рекла да… »
(Курир ТВ) Жика Тодоровић добитник престижног признања: Ево шта је поручио док је примао награду
Курир 08.02.2018
Срђан Жика Тодоровић награђен од критичара за најбоље глумца за улогу у филму "Проклети пас" Драгана Пешикана. "Затечен сам због ове награда и она има посебну тежину. Глумци углавном добијају признање од својих колега… »
“Реквијем за госпођу Ј.” најбољи филм
Данас 08.02.2018
Додељене награде филмске критике “Реквијем за госпођу Ј.” најбољи је домаћи филм 2017. године по избору српске секције међународне федерације филмских критичара ФИПРЕСЦИ. Ова признања додељена су данас у Музеју Југословенске… »
Вести дана »
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 32 минутајош 4 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 31 минутајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 37 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава објеката за легализацију на основу закона Свој на своме
Телеграф пре 16 минутајош 4 повезане
Важно ако данас мењате новац: Огласила се НБС, ово је званично саопштење
Ало пре 31 минутајош 2 повезане