Повезане вести

После сукоба између Миљане и Луне, Анабела и Миљанина мајка се среле очи у очи, ево шта су рекле о ћеркама и скандалу…

После сукоба између Миљане и Луне, Анабела и Миљанина мајка се среле очи у очи, ево шта су рекле о ћеркама и скандалу…

Телеграф 08.02.2018
Марија Кулић и Анабела нису причале све док се нису појавиле пред камерама, а онда су се једна другој јавно обратиле. Миљанина мајка Марија Кулић и сестра Ана, као и Лунина мајка Анабела, гошће су у вечерашњем програму Задруге… »
Немојте ту да ми се кур*ите, а једете паштете и суви хлеб! Крунићка оплела по задругарима, сви је бледо гледали, а онда их је…

Немојте ту да ми се кур*ите, а једете паштете и суви хлеб! Крунићка оплела по задругарима, сви је бледо гледали, а онда их је…

Телеграф 08.02.2018
После неиспуњеног задатка и одлуке Великог шефа да се сами казне, Јелена Крунић је за столом оплела по свима. Након што су задругари пали на задатку испуњавања мозгалица требало је да сами одлуче какву ће казну сносити. Јелена… »
Луна тражила Слоби да јој покаже стопала, па онда умиљатим гласом изговорила оно што до сада није! (видео)

Луна тражила Слоби да јој покаже стопала, па онда умиљатим гласом изговорила оно што до сада није! (видео)

Телеграф 08.02.2018
Луна и Слоба излежавали су се у кревету, а онда је Ђоганијева почела да му се умиљава. Већ је познато колико Луна воли Слобина стопала, а гледаоци су имали прилику да виде и како му љуби прсте на ногама, па су се голупчићи и… »
Луна открила детаље из Дарковог приватног живота! Ево шта му комшије приређују свако јутро! (видео)

Луна открила детаље из Дарковог приватног живота! Ево шта му комшије приређују свако јутро! (видео)

Телеграф 08.02.2018
Ђоганијева је комшиница са Дарком Лазићем, а сада је испричала какве непријатности он доживљава од својих суседа. Певач је у последње време у центру пажње због свог приватног живота и развода од певачице Ане Севић, а Луна… »
Ако не смире ту болесницу ја ћу открити истину о свему! Гаги Ђогани ван себе због свађе Миљане и Луне, спреман је да прескочи…

Ако не смире ту болесницу ја ћу открити истину о свему! Гаги Ђогани ван себе због свађе Миљане и Луне, спреман је да прескочи…

Телеграф 08.02.2018
- Не будем ли видео неки бољитак тамо, да смире ту будалу једну, тог ретарда, ту болесницу... Ако ту болесницу не буду смирили, ја ћу да откријем целу истину о свему! - каже Гаги, али не жели да открије на шта је тачно мислио… »

Вести дана »