Повезане вести
Енис добио држављанство: Волим овај град, земљу, оженио сам се овде...
Спортски журнал 08.02.2018
Плејмејкер Звезде добио је данас српско држављанство, па ће убудуће наступати као домаћи играч. Кошаркаш Црвене звезде Дилан Енис рекао је данас да му је изузетно драго што је добио српски пасош, као и да ће потрудити да што… »
Када сам се венчао питао сам себе: Што да не узмем и српско држављанство?
Моззарт спорт 08.02.2018
„Волим град, волим ову земљу“, каже Дилан Енис. Кошаркаш Црвене звезде Дилан Енис одушевљен је због тога што је добио српски пасош. Канађанин, пореклом са Јамајке, стигао је на Мали Калемегдан почетком децембра из Мега Бемакса… »
Добио наше држављанство: Ево шта је Енис прво рекао као Србин /видео/
Спортал блиц 08.02.2018
Кошаркаш Црвене звезде Дилан Енис није крио задовољство после добијања српског пасоша српског пасоша и открио је какве емоције гаји према нашој земљи. Плејмејкер црвено-белих је рођен у Канади, али је овог четвртка "постао… »
Дилан Енис: Србин и Канађанин, што да не?
Мондо 08.02.2018
"Остаћу овде дуго", каже плејмејкер Звезде, од четвртка држављанин Србије. Фото: МН Пресс Дилан Енис у петак ће, против Арманија, први пут наступити као кошаркаш са српским документима. Рођени Канађанин, пореклом са Јамајке… »
Новопечени земљак Енис: "Сад сам и Србин и Канађанин"
Спортске.нет 08.02.2018
Звездин кошаркаш се сјајно осећа што је постао држављанин Србије, у којој намерава дуго да остане. Дилану Енису је баш кренуло у животу. Потписао је дугорочни уговор са Црвеном звездом, игра сјајно, оженио се, а сада је постао и… »
Вести дана »

Трамп најавио састанак са Путином, а сад каже: 'Не желим узалудни сусрет'
BBC News пре 11 минутајош 20 повезаних

Стиже нам наоблачење, пљуштаће! Огласио се РХМЗ, јавили кад се време квари
Ало пре 1 сатјош 12 повезаних

Снажни земљотреси широм света: Један дуго трајао, а ево где је био најјачи
Еуроневс пре 21 минутајош 13 повезаних

Почела нова НБА сезона: Оклахома славила без повређеног Топића, Дончићевих 43 поена у поразу од Голден Стејта
Недељник пре 16 минутајош 13 повезаних

Пљачка у Лувру: За седам минута украли накит 'непроцењиве' вредности
BBC News пре 31 минутајош 5 повезаних