Povezane vesti
Priznao ubistvo devojke na stadionu u Stanišiću
Dnevnik 09.02.2018
SOMBOR: U Višem javnom tužilaštvu u Somboru saslušan je Jovan V. (24) iz Stanišića, osumnjičen da je u ponedeljak u prostorijama seoskog stadiona u Stanišiću sa više uboda nožem ubio devojku Bojanu M. (21) iz Sombora. „Sve je priznao i… »
"Ubio sam je, prevarila me je": Majka mladog ubice je otišla u policijsku stanicu, a nakon ovih reči ga se odrekla
Blic 08.02.2018
Jovan Veršanski (24), iz sela Stanišić, nakon što je sa više uboda nožem ubio svoju devojku Bojanu Miletić (21) iz Sombora, na pitanje policijaca zašto je to učinio odgovorio je : „Morao sam, prevarila me je“. Monstruozni zločin dogodio se u… »
Saslušanje u somborskom tužilaštvu: Priznao ubistvo devojke
Večernje novosti 08.02.2018
Veršanski priznao i opisao kako je u ponedeljak, u klupskim prostorijama seoskog fudbalskog kluba, sa više uboda nožem usmrtio Bojanu Miletić. JOVAN Veršanski (24) iz Stanišića, kod Sombora, koji je osumnjičen da je u ponedeljak, u klupskim… »
Vesti dana »
(Foto) ovo je svima promaklo na koncertu Aleksandre Prijović: Mali Aleksandar bio na bini, a niko ga nije video: Evo i kako, mališan je ovako uživao
Blic pre 32 minutajoš 12 povezanih
Tramp ukida sva ograničenja proizvodnje energije i zabranu izvoza gasa koju je uveo Bajden
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Sirijski lider Ahmed al Šara najavio da će uskoro objaviti novu strukturu vojske
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Rusija pogubljuje sve više ukrajinskih ratnih zarobljenika, tvrdi Kijev
BBC News pre 50 minutajoš 5 povezanih