Повезане вести
Признао убиство девојке на стадиону у Станишићу
Дневник 09.02.2018
СОМБОР: У Вишем јавном тужилаштву у Сомбору саслушан је Јован В. (24) из Станишића, осумњичен да је у понедељак у просторијама сеоског стадиона у Станишићу са више убода ножем убио девојку Бојану М. (21) из Сомбора. „Све је… »
Саслушање у сомборском тужилаштву: Признао убиство девојке
Вечерње новости 08.02.2018
Вершански признао и описао како је у понедељак, у клупским просторијама сеоског фудбалског клуба, са више убода ножем усмртио Бојану Милетић. ЈОВАН Вершански (24) из Станишића, код Сомбора, који је осумњичен да је у понедељак… »
"Убио сам је, преварила ме је": Мајка младог убице је отишла у полицијску станицу, а након ових речи га се одрекла
Блиц 08.02.2018
Јован Вершански (24), из села Станишић, након што је са више убода ножем убио своју девојку Бојану Милетић (21) из Сомбора, на питање полицијаца зашто је то учинио одговорио је : „Морао сам, преварила ме је“. Монструозни злочин… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

Извучени први добитници стана и аутомобила у новом кругу игре „Узми рачун и победи“
Данас пре 9 сатијош 1 повезана